Het doek valt voor DS1 in de 2e divisie ….

04-03-23 Green Park DS1 – Bentelo DS1 21-27 (12-13)

Vandaag een thuiswedstrijd tegen Bentelo DS1. De tegenstander van vandaag heeft het net als Aalsmeer lastig in de 2e Divisie, maar heeft toch hier-en-daar wat punten bij elkaar weten te sprokkelen. Als Aalsmeer nog wat wil doen, moet het vandaag gebeuren.

Aalsmeer speelt in de 1e helft een aardige partij handbal. Het scoreverloop is lang in ons voordeel en dat geeft hoop op een positief resultaat. Al is een marge van 3 doelpunten maximaal natuurlijk bij handbal helemaal niets. Bentelo heeft aardig wat publiek mee genomen en dat vult de Bloemhof nog een beetje. Van Aalsmeer kant alleen de hondstrouwe supporters. De rest waarschijnlijk gekluisterd aan de live-stream, Heren 1 speelt het 2e duel tegen de Lions voor de Final Four. Bentelo doet er alles aan om deze wedstrijd in hun voordeel te beslissen. Ik kan dat waarderen, teamspirit is één van de ingrediënten voor resultaat. Lekker fel en juichen om elke goal. Alleen niet nodig is dat de Coach telkens bewust in het veld staat, siert hem niet. Bentelo trekt vlak voor rust toch de stand in hun voordeel naar 12-13.

De tweede helft is een drama. Aalsmeer laat het volledig afweten en Bentelo maakt daar handig gebruik van. Tijdstraffen volgen en de schade loopt alleen maar verder op. Na degradatie vanuit de 1e Divisie vorig jaar, is ook de 2e Divisie vanaf volgend seizoen verleden tijd. Het doek valt voor Dames 1

Doelpunten: Simone (6), Nanda (5), Denise (3), Gwen (2), Tessa (2). Maxine (2), Renée (1)

Leave a Reply