HB1 Winst op Kras/Volendam!

Volgend weekend dubbel programma in De Bloemhof

Zondagmiddag 1 maart trof de HB1 nummer vier in Sporthal Opperdam.
Green Park Aalsmeer begon sterk aan de wedstrijd. Al snel leidde Aalsmeer met 0-5 en Cody wist de eerste 6 minuten zijn doel leeg te houden door enkele fraaie reddingen, waaronder een break. Volendam herpakte zich even en kwam terug tot 3-6 maar daarna zorgden doelpunten van Martijn, Ruben, Stan en Niels dat de voorsprong weer werd uitgebouwd, 5-11 na 11 minuten.
Helaas viel Matt na een kwartiertje uit met een enkelblessure, Maik kon gelukkig zijn eerste minuten weer maken na zijn kuitblessure en verrichte goed werk in de verdediging.

Na de rust (12-19) liep de voorsprong verder op met een maximaal verschil van 12. Aalsmeer liep in de laatste 10 minuten tegen twee tijdstraffen aan en Volendam maakte hier goed gebruik van door 6 doelpunten op rij te maken, waaronder een doelpunt van de Volendamse keeper in een leeg Aalsmeers doel (24-31). Stan en Ruben troffen daarna nog wel het net en zo nemen de jongens twee belangrijke punten terug naar huis, eindstand 29-34.
De heren B1 hebben nu een voorsprong van 5 punten op nummer twee Olympia’89/Dos’80 met nog 4 speelronden te gaan.

Volgende week speelt de HB1 2x thuis:
* Op zaterdag 7 maart tegen RED-RAG Tachos om 17.30 uur (de inhaalwedstrijd vanwege storm Chiara)
* Zondag 8 maart om 11.25 uur is rode lantaarndrager Hellas de tegenstander.

Een belangrijk weekend dus want de heren B1 hebben nog 4 punten nodig om zich Nederlands kampioen te mogen noemen. Kom dus, liefst in zwart en/of tijgerprint, naar de Bloemhof om de jongens aan te moedigen!

Leave a Reply