Handbal NL League: Duidelijke overwinning voor Green Park

Aalsmeer-De handbalheren van Green Park Aalsmeer hebben afgelopen zondag 5 mei een ruime zege van 41-28 geboekt op Hurry-Up. De strijd in De Bloemhof begon een beetje gelijk op, maar al snel pakte Aalsmeer de winst naar zich toe met zes punten voorsprong: 19-13. In de veertigste minuut wist het team uit Drenthe terug te komen tot 24-20, maar daarna werd door Green Park een tandje bijgezet om maar zoveel mogelijk punten binnen te halen. Het leverde een duidelijke overwinning op.

Topscorer bij Aalsmeer was Donny Vink, maar ook Armando Besseling wist acht keer de keeper van Hurry-Up te passeren. Na de wedstrijd is afscheid genomen van Jimmy Castien. Na 19 jaar voor Aals- meer te hebben gehandbald en vele prijzen met het team te hebben gewonnen gaat hij zich nu meer richten op werk en gezin. “Een prachtig persoon in en naast het veld”, aldus spelers en bestuursleden van Green Park Aalsmeer.

Tegen koploper
De volgende wedstrijd in de Handbal NL League is op zaterdag 18 mei. Na een weekje rust wordt het alle zeilen bijzetten voor Green Park, want de heren hebben in Sittard koploper Limburg Lions als tegenstander. De wedstrijd begint om 19.00 uur en zal via livestream te volgen zijn. Limburg Lions is overigens al verzekerd van een finaleplaats. Voor Aalsmeer is Kras Volendam nu de grootste concurrent, wie van de twee wordt de andere finalekandidaat? Het gaat om de punten en daarom was de ruime winst voor Green Park een nuttige opsteker. Kras Volendam krijgt op 18 mei Hurry-Up op bezoek.

Bron: Nieuwe Meerbode
Foto: Kicksfotos.nl