Greenpark Meiden A winnen van koploper Vroone

Greenpark Meiden A winnen van koploper Vroone

14-11-21 Greenpark DA1 – Vroone DA1 24-21 (8-12)

Een kraker in de Topklasse. De A-meiden van Aalsmeer ontvangen vandaag koploper Vroone. Vanwege de aangescherpte regels omtrent Corona is Hal 2 van de Bloemhof akelig stil vandaag, geen publiek bij de wedstrijden voorlopig, laten we hopen dat de wedstrijden wel door kunnen blijven gaan.

Het is Vroone wat het spel dicteert in de 1e helft. Vanaf het begin weten de dames uit Sint Pancras een gaatje te slaan en Aalsmeer loopt achter de feiten aan. Het draait niet en er wordt slordig omgegaan met de kansen. Vroone breidt de score stapje voor stapje verder uit en na 25 minuten is de stand 6-12 en daar is niets op af te dingen. Er zal duidelijk uit een ander vaatje getapt moeten worden willen de meiden er vandaag nog wat maken. Aalsmeer kan voor rust de schade nog iets beperken, we rusten met 8-12.

De 2e helft geeft een totaal ander beeld. Zowel Vroone en Aalsmeer weten al snel nog een keer te scoren maar in de volgende 15 minuten is het Aalsmeer wat de klok slaat. De Meiden A lopen eerst de opgelopen achterstand in en vliegen er vervolgens dik overheen. Met nog 15 minuten te spelen is de score opeens 21-14 in het voordeel van Aalsmeer. Toch is de wedstrijd nog niet gespeeld. Vroone recht de rug en verkleinen de achterstand naar maar liefst 22-21. Dan kan het toch opeens weer spannend worden. Aalsmeer herpakt zich gelukkig en spelen de wedstrijd professioneel uit. Einduitslag 24-21