Greenpark Meiden A blijven in het spoor van Vroone

Greenpark Meiden A blijven in het spoor van Vroone

19-03-22 Greenpark DA1 – HVBS DA1# 24-20

Ze doen het goed. Onze meiden van de A1. Misschien een beetje onderbelicht. Niet altijd in het nieuws. Maar niet elk team heeft een razende reporter. Vandaag een wedstijd tegen HVBS. Spakenburg staat verdienstelijk op een 4e plaats, een beetje oppassen is dus wel noodzakelijk.

Aalsmeer gaat lekker in het begin, goed aanvallend spel, goed in de break. De score loopt op, Aalsmeer neemt afstand, geen vuiltje aan de lucht, of toch wel. Ineens zit er zand in de motor, het loopt niet lekker, tempo is te laag, HVBS maakt er gebruik van, ze dichten het gaatje en nemen zelfs de voorsprong. Aalsmeer raakt niet in paniek, maar er is wel werk aan de winkel.

Ook in de tweede helft loopt het niet echt lekker, Aalsmeer lijkt het te laten liggen. Wie staat er op, wie maakt het verschik, En dan zien we toch een aantal meiden opstaan, net even slimmer, net even dat gaatje weten te vinden. Achterstand dichten en gaatje slaan. Aalsmeer doet wat het moet doen. De dames winnen met 24-20 en blijven in de race voor het kampioenschap.