Greenpark DS1 loopt opnieuw tegen een zeperd aan

Greenpark DS1 loopt opnieuw tegen een zeperd aan

23-10-22 DSVD DS 2 – Green Park DS1 33-21 (15-9)

Green Park DS1 is de competitie niet goed gestart. Onze dames kunnen tot op heden geen vuist maken. Nieuwe tegenstanders uit verre streken. Daar waar een handbalveld gewoon nog naast de kerk ligt. Ook vandaag. Vanaf Aalsmeer een schone 162 kilometer, enkele reis weliswaar te verstaan. DSVD DS2 is de tegenstander, DSVD DS1 komt uit in de Eredivisie onder de naam Boer’n Trots Kaas.

We hopen op een andere wedstrijd vandaag, op meer beleving, op een Aalsmeer wat de mouwen wil opstropen en met opgeheven hoofd de wedstrijd aan gaat en minder op plichtmatig spelen. Maar het gaat het ook vandaag niet worden. DSVD speelt scherp en laat er geen gras over groeien. Voor we het weten kijkt Aalsmeer tegen een fikse achterstand aan. Uiteindelijk gaat het om de lol die je er met elkaar nog in hebt, en die lijkt steeds verder te zoeken. Het gat van 6 punten was al snel gemaakt. Aalsmeer haakt wel aan, maar kan niet inlopen. We laten teveel kansen liggen. Ruststand 15-9.

Misschien dat de tweede helft anders is. Dat er iets gebeurd is in de rust wat de “trigger” heeft doen aangaan. Maar het DSVD wat het spelletje kan spelen. De meiden uit Deurningen verdedigen stevig, maar dat mag je verwachten als er een aantal regelmatig in de Eredivisie mogen acteren. We vliegen er weer af, dit keer met 33-21. Het zijn een lange 162 kilometer weer naar huis.

Doelpunten : Nanda (6), Denise (5), Tessa (3), Renée (2), Kymani (1), Laura (1), Carlijn (1), Simone (1), Gwen (1)

 

Leave a Reply