Greenpark DS1 laat het liggen in Nibbixwoud

11-06-22 Westfriesland SEW DS2 – Green Park DS1 31-23 (12-15)

Met een heel smalle selectie reizen we af naar Nibbixwoud, tegenstander van vandaag is Westfriesland SEW DS2. Recentelijk nog een gelijk spel in Aalsmeer. Het is vandaag een wedstrijd om “des keizers baard”, er staat niets meer op het spel. Vrijuit spelen is het devies, lekker handballen. En dat doen onze meiden de 1e helft. We nemen al heel snel de leiding in de wedstrijd en zien de score langzaam uitlopen. SEW heeft het nakijken, ze laten veel kansen liggen, vizier staat niet op scherp, maar dat dwingt Aalsmeer ook wel af. In de 25e minuut, bij een 8-12 voorsprong gaat het mis. Britney Fanger verdraait haar knie en valt uit met een nog onbekende blessure. We rusten met een 12-15 voorsprong.

In de tweede helft loopt Aalsmeer eerste nog verder uit naar een 18-13 voorsprong, maar dan is de koek op. Maar dan ook helemaal. SEW raakt op dreef, lopen de break keer op keer en Aalsmeer kan er niets meer tegenover stellen. Het is het verhaal van dit seizoen. Mee kunnen met de top, als het moet, maar nooit een hele wedstrijd. De smalle selectie heeft het zwaar. We komen amper nog tot scoren en moeten de wedstrijd uit handen geven. Onze meiden moeten de twee punten in Nibbixwoud laten, een 31-23 nederlaag is ons deel. Nog één wedstrijd, donderdag tegen DSS. Nog één keer opladen, wie komt er kijken?

Doelpunten : Lisa Hölscher (8), Britney Fanger (6), Robin Sahalessi (4), Renée de Rooij (2), Fleur Houtzager (1), Nanda Jansma (1), Sophie Weggemans (1)

 

 

Leave a Reply