Greenpark DS1 krijgt geen loon naar werken

Greenpark DS1 krijgt geen loon naar werken  

17-03-22 Westsite DS1 – Green Park DS1 26-24 (14-13)

Voor niemand nie bang ….. Vandaag een door-de-weekse wedstrijd, één van de velen de komende tijd, want deze competitie gaat uitgespeeld worden. Aalsmeer heeft de schroom van zich afgeworpen, heeft in de laatste twee wedstrijden laten zien wat het waard is. Vandaag staat Westsite op het programma, een ervaren ploeg, bekeken spel en ze staan hoog op de ranglijst, top 3. Voor de winter had ik misschien thuis gebleven, geen eer te behalen, maar er zit weer iets in de ploeg, voor niemand nie bang.

1e helft. Aalsmeer pakt direct het initiatief. Noem het jong en onbevangen, maar het is het wapen tegen een ervaren ploeg als Westsite. Misschien iets van onderschatting en daar kan je gebruik van maken. De score wordt geopend door Britney Fanger, die heeft de scherpte weer terug gevonden en dat is lekker. Het team staat als vanouds, geven geen meter breed en weten het net van de tegenstander te vinden. Dit tot ongenoegen van de keeper van Westsite die zich verbaal af-en-toe laat gelden, lekker fanatiek, en dat mag. Aan de andere kant staat Dyanne van Langeraad, verbaal een stuk minder aanwezig, maar staat wel haar “mannetje” met een paar mooie saves. We lopen alleen tegen veel straffen aan, beide scheidsrechters zijn gul in het geven van gele kaarten en vervolgens in twee minuten straffen. Net iets te fanatiek in mijn ogen, en erger, ook in het nadeel van Aalsmeer. Maar goed, ik kijk door een andere bril. Ruststand 14-13, alles is nog mogelijk.

2e helft. Hoe komen we uit de kleedkamer, altijd de vraag. Startopstelling staat weer, doorpakken of …. Aalsmeer pakt gelukkig door en we zien meer en meer een wedstrijd ontstaan die alle kanten op kan. Aalsmeer loopt uit naar 14-16, Westsite komt weer terug naar 16-16, Aalsmeer pakt weer de leiding. Het spel golft heen en weer, dat wat handbal zo leuk maakt. Met nog 3 minuten te spelen is de stand 24-24. Nu de rust bewaren, de bal moet rond gaan, niet te snel de aanval willen spelen. En dan lopen we toch in de Mokumse val …. Balverlies en Westsite kan scoren. Met nog één seconde te spelen is de stand 25-24. Hoe uiteindelijk een eindstand van 26-24 tot stand komt is een wonder. Tijd loopt niet door, of toch wel, of toch niet ….. ach .. gelukkig hebben we de foto’s nog. Greenpark DS1 krijgt vandaag zeker niet het loon naar werken, maar er zit nog heel veel leuks in de komende weken ….. Voor niemand nie bang ….

Doelpunten: Britney Fanger (10), Lisa Hölscher (6), Robin Sahalessi (5), Renée de Rooij (1), Nanda Jansma (1), Noël Reus (1)

Leave a Reply