Greenpark DA1 schiet uit de startblokken

Greenpark DA1 schiet uit de startblokken

24-10-21 Greenpark DA1 – Quintes/VVW DA1 34-18 (12-9)

Een summiere voorbereiding voor de Dames DA1 van Greenpark dit seizoen. Slechts twee oefenwedstrijden in wisselende samenstelling, meer is het niet. Het kan vandaag dus alle kanten op. Weten de Dames elkaar te vinden en hoe sterk is de tegenstander van vandaag ?

1e helft. Quintes/VVW heeft het betere van het spel. Greenpark speelt slordig, of moeten we het onwennig noemen. Er zitten geen zekerheden in het spel, de looppatronen zijn nog niet automatisch, het is zoeken naar elkaar. Quintes maakt hier handig gebruik van en lopen uit naar een 1-5 voorsprong. En dat is niet helemaal wat we verwacht hadden vandaag. Geen paniek, Coach Onno houdt de rust en wijzigt niets aan het spel. In het ritme komen is het devies, warm draaien in het spel komen. Aalsmeer komt langzaam dichterbij, heel langzaam begint de motor warm te draaien. Halverwege de 1e helft is de achterstand ingehaald en wordt de score verder uitgebouwd. Ruststand 12-9.

2e helft. Gas erop en door …. Aalsmeer knalt er vanaf het begin aan op en Quintes heeft het nakijken. De handdoek wordt al snel gegooid en de score loopt opeens heel snel op. Aalsmeer is gevaarlijk met de break, maar die kan je alleen lopen als de onderschepping ook alert is. En dat is meerdere keren het geval. Einduitslag 34-18, een lekkere start, de meiden DA1 schieten uit de startblokken.

Leave a Reply