Green Park DS1 loopt tegen fikse nederlaag aan

Green Park DS1 loopt tegen fikse nederlaag aan

25-09-21 Green Park DS1 – PCA/Kwiek DS2 14-37 (6-17)

Een rare week, een soort achtbaan, vol emoties. Een team wat zoekende is naar vastigheid, zoekende naar focus op de wedstrijden, focus op het seizoen. Luuk Obbens wordt als coach ingevlogen, waarvoor dank, Sonja kan daardoor spelen. Op voorhand vandaag een lastige wedstrijd. PCA/Kwiek DS2 heeft een aantal ervaren dames in de gelederen, we kunnen dus wel wat vuurwerk verwachten.

Hal 2 in De Bloemhof is redelijk gevuld, heerlijk om weer publiek er bij te hebben, ook de kantine is open en de meisjes van de E mogen mee oplopen. Alle ingrediënten om er een mooie avond van te maken. Eens kijken of PCA/Kwiek daar ook aan mee wil werken. Maar die hebben duidelijk andere plannen. Vanaf het startsignaal van de arbiters, die vooraf nog even in het zonnetje worden gezet, het is tenslotte de week van de scheidsrechters, vliegt PCA/Kwiek uit de startblokken. Die laten er geen gras over groeien en in een mum van tijd kijken onze dames tegen een 0-5 achterstand aan. Waar we een beetje bang voor waren, geschiedt. Dit team is echt een maatje te groot vandaag. Toch blijven onze meiden handballen, proberen de opening te vinden en soms moet je ook een beetje geluk hebben, we rusten met een 6-17 achterstand.

2e helft. Eens kijken of er nog een verrassing kan komen. Maar PCA/Kwiek gaat door waar ze in de 1e helft mee zijn geëindigd. Vooral het snelle spel valt op, lastig te verdedigen al laten onze dames het soms iets te makkelijk lopen. Steviger ingrijpen mag soms best, gebeurt aan de andere kant tenslotte ook. Het is een wedstrijd waar weinig eer aan te behalen valt. Eindstand 14-37. Volgende week naar Eindhoven, daar wacht een andere zeer lastige tegenstander. De mannen van HS3 moeten ook die kant op, spelen bijna om het zelfde tijdstip … dat wordt een volle bus zeg ik.

Doelpunten : Lisa Hölscher 7x, Nanda Jansma 2x, Sonja van Wechem 2x, Robin Sahalessi 1x, Fleur Houtzager 1x, Noël Reus 1x

Leave a Reply