Green Park Aalsmeer pakt een punt tegen Vise

Aalsmeer had wederom wat goed te maken. Uit bij Vise, op een late dinsdagavond, werd immers verloren. Het moest deze wedstrijd beter!

De wedstrijd ging in het begin gelijkt op totdat Aalsmeer in de eerste 6 minuten al twee tijd straffen kreeg en aanvallen en een doelpunt werden afgekeurd. De tijdstraffen vielen naar mening van Aalsmeer wel heel makkelijk en ook het afgekeurde doelpunt van Vaidas werd niet begrepen. Dat was ook meteen de rode draad in de hele wedstrijd. De beslissingen van de scheidsrechters werden niet begrepen en op een weegschaal gelegd. Die viel zeker niet in het voordeel van Aalsmeer. Waar de trainers van Aalsmeer steeds bozer werden op de beslissingen die in het veld genomen werden door de scheidsrechters hielden de spelers de kopjes koel. Vise kon door de tijdstraffen van Aalsmeer uitlopen tot 12-7. Wij zouden Vise te kort doen door te zeggen dat men alleen door de tijdstraffen de voorsprong kreeg. Vise speelde goed en heeft een aantal prachtige spelers in het team. Een genot om naar te kijken! Aalsmeer boog niet voor zoveel kwaliteit  en kwam terug vlak voor rust terug tot 11-13.

De tweede helft begon slordig aan de zijde van Aalsmeer. Vise kon de voorsprong vast houden tot 17-17 en daarna ging het gelijk op tot 20-20. Echter Vise kreeg in de ogen van het publiek wel heel makkelijk de penalty’s mee waar het aan de andere kant “droog” bleef. Vise kon wederom uitlopen tot 23-26. Aalsmeer kwam wederom terug tot 26-26. Vise nam de voorsprong naar 26-29. Met nog 2,5 minuut op de klok was de vraag kan Aalsmeer nog doen. Aalsmeer kwam terug tot 28-29 en na een aanvallende fout aan de zijde van Vise mocht Aalsmeer nog 1x aanvallen. Max werd op de cirkel gevonden door Tim. Echter een overtreding op Max bracht zowaar de lang verwachtte penalty voor Aalsmeer. Niko Blaauw, 17 jaar oud, mocht de zware last dragen. Dat deed hij en daar was de gelijk maker op 59.58. Vise kon niets meer doen in 2 seconden. Het gelijkspel werd door Aalsmeer uitbundig gevierd. Het was meer dan verdiend!

Samir en Donny hadden beide 6 doelpunten. Niels de Jong en Rob Jansen ieder 4 doelpunten.

De volgende wedstrijd is weer een door de weekse. Dinsdagavond 3 december gaan de mannen naar Volendam.

Leave a Reply