20150927_MB_nieuw_jasje_klein

Gewoon een heerlijke wedstrijd

Zondagmiddag 29 oktober om 12.15 uur vertrokken de meiden B1 van FIQAS Aalsmeer naar Leusden. Een leuk uitje voor de zondagmiddag, gelukkig hadden wij een uurtje langer deze ochtend! Helaas begonnen wij de wedstrijd zonder coach Henk maar invallers Arjo en Natasja nemen het waar voor de tijd dat Henk even afwezig is. Met nog een blessure is helaas Esmee nog niet hersteld maar wel een goede hulpcoach! Lisa op vakantie en invaller Danila wilde graag met ons meedoen. Jodi is nog herstellende van een enkelblessure maar dat ging super goed. Dus…  met 2,5 wissel kon de wedstrijd beginnen. De meiden weten zelf erg goed hoe er gespeeld moet worden, maar met wat peptalk door de coaches ging het dan echt beginnen.

De eerste wedstrijd van het zaalprogramma en vandaag de meiden van LHV voor ons die eerste in hun poule van het buitenseizoen waren geworden dus dat beloofde wel enige spanning. Tot 5-5 ging de wedstrijd gelijk op en moesten de meiden van FIQAS erg hun best doen om de doelpunten te maken, maar door vele keren de cirkel aan te kunnen spelen en omdat de hoeken erg lekker bezig waren ging het toch soepel en vlogen de doelpunten het juiste doel in. Ruststand 7-13.

De tweede helft ging net zo super als de eerste. Mooie wissels, mooie aanvallen, mooie breaks, mooie en juiste verdedigingsmoves en mooie stops door de keepster. Gewoon een heerlijke wedstrijd voor onze meiden van de B1. Ik geloof dat bijna iedereen wel een doelpunt heeft gemaakt! Eindstand: 11-24. Super goed gespeeld, Samantha, Kim, Bente, Noa, Denise H., Denise L., Nina, Danila, Jodi, Maxime en hulpcoach Esmee. A.s. zondag thuis tegen: Leidsche Rijn om 12.20 uur. Graag tot dan!