DS1 kan goede start niet vasthouden ….

29-02-23 Green Park DS1 – DSVD DS2 26-34 (11-15)

D.S.V.D. Deurningen, bij Hengelo, nabij Enschede, dicht bij de Duitse grens. In de uitwedstrijd hadden onze dames niet zo heel veel te vertellen, het verschil was simpel te groot. Althans … heel veel heeft met beleving te maken. Vandaag weer eens een thuiswedstrijd, zondagmiddag 16:30 uur, de Bloemhof zit nog net niet op slot … Gelukkig speelt de Heren 3 voor ons, dus er blijft nog wat publiek hangen …. We ontwaren zelfs een supporter uit een recentelijk verleden .. leuk !

1e Helft. Laat ik er maar mee beginnen. Het scheidsrechters duo van vandaag fluit goed. Althans, ik kan ze niet echt betrappen op fouten. En ik heb echt wel een Aalsmeer bril op. Komt misschien ook dat één van de scheidsrechters enthousiast wordt aangemoedigd door zijn kleindochters … Wat lief …. Aalsmeer neemt het initiatief, spelen lekker en kunnen de tegenstander onder druk zetten. We zien mooie doelpunten, goed aanvalspel, een Aalsmeer zoals we het graag zien spelen. Toch komt DSVD weer langszij bij 6-6 en neemt stap voor stap de leiding. En dan kakt het in …. Ineens is het gat weer gemaakt en kijken we bij rust tegen een 11-15 achterstand aan.

2e helft. Kick is er … die maakt de beste foto’s, ik twijfel . ik maak nog een paar foto’s en berg mijn spullen op .. Kijken naar de wedstrijd, kijken of Aalsmeer nog een vuist kan maken. Onze meiden knokken voor wat ze waard zijn, maar het gat blijft 4 doelpunten, we haken aan, maar daar is alles mee gezegd. DSVD neemt de punten mee naar heel-ver-weg ….

Leave a Reply