DS1 houdt de punten in Aalsmeer

15-4-23 Green Park DS 1 – Olympia HGL DS1 22-18 (10-7)

Laatste wedstrijd van het seizoen, laatste wedstrijd voor een aantal meiden. Nog één keer opladen na een heel lastig seizoen. Degradatie uit de 2e Divisie was al een feit, toch proberen om er vandaag nog iets moois van te maken.

We kijken eerst nog even naar de topper in de Eredivisie Aalsmeer – Lions voordat we zelf aan de bak mogen. Onze meiden starten verdienstelijk, maar dat hebben we wel vaker mee gemaakt, het gaat er om of we dit spel kunnen vasthouden. Maar ze hebben vandaag iets onverzettelijks, iets wat we te weinig hebben gezien. Het spel is goed en de scores ook. Olympia blijft wel in het spoor, maar kan geen vuist maken. Aalsmeer rust met een 10-7 voorsprong en dat kunnen we best een weelde noemen.

In de tweede helft dreigt het toch nog fout te gaan. Hengelo kom stapje voor stapje dichterbij en we lopen tegen een paar bijzondere tijdstraffen aan. Toch is het Aalsmeer wat in ondertal de stand weer in het voordeel kan brengen en nog mooier, verder uitbouwen. Het geloof bij Olympia op een goede afloop verdwijnt als sneeuw voor de zon en Aalsmeer drukt door. Een lekkere en verdiende overwinning van 22-18 is ons deel vanavond. Toch nog een mooie afsluiting van het seizoen.

Leave a Reply