Doordeweeks bekeren in Spakenburg

Doordeweeks bekeren in Spakenburg

07-10-21 HVBS DS1 – Green Park DS1 31-19 (18-8)

Doordeweeks bekeren in Spakenburg, HVBS is de tegenstander, ze komen uit in de Hoofdklasse. Sporthal De Kuil is goed gevuld. Het kan dus wel eens een lastige avond gaan worden. Aalsmeer is al weken zoekende naar vorm en vastigheid. Wel, misschien is die nu op komst nu we weten dat Peter Tier de coaching voor de rest van het seizoen gaat doen. Een succesje vandaag zou dan ook meer dan welkom zijn.

1e helft. We starten slap, veel te slap. Voor we het beseffen kijken we tegen een 5-1 achterstand aan. Het is misschien heel even wennen aan het spelen zonder hars, maar daar zouden we de dames uit Spakenburg veel te kort aan doen. Die spelen vandaag om te winnen en niet anders. Gesteund door hun fanatieke aanhang. Aalsmeer heeft in de eerste minuten niets in te brengen. Halverwege de 1e helft lijkt het een beetje te stabiliseren, komen ook iets beter in ons spel, maar de achterstand is inmiddels flink. Geloof in eigen kunnen, vertrouwen in het eigen spel, maar dat gevoel is ver weg, erg ver weg. Ruststand 18-8.

2 helft. De wedstrijd kan alleen worden gekanteld als dat vertrouwen terug komt. Terug naar een basis, terug naar een spelletje waar we vastigheid aan hebben, er staan als een team. Maar dat gaat niet lukken vandaag, het zit er gewoon niet in, de koppies hangen, de handdoek is al vroeg gegooid. HVBS pakt de draad op waar ze geëindigd waren en spelen de wedstrijd vakkundig uit. Aalsmeer verliest met 31-19 en daar is niets op af te dingen. Zondag wacht Westsite ….

Doelpunten : Britney Fanger 7x, Lisa Hölscher 4x, Fleur Houtzager 2x, Cinthya van Wort 2x, Danila Korenwinder 2x, Robin Sahalessi 1x, Nanda Jansma 1x

Leave a Reply