DOOR REMISE TUSSEN AALSMEER EN VOLENDAM BLIJFT TITELSTRIJD OPEN

Aalsmeer en Volendam zijn vanmiddag in de HandbalNL League niet verder gekomen dan 31-31. Door de remise blijft de titelstrijd helemaal open.

Zes seconden voor tijd maakte Vaidas Trainavicius, de Litouwers heeft afgelopen week in De Bloemhof verlengd, namens de thuisploeg gelijk. In de laatste aanval van de derby kwam Volendam niet meer tot scoren.

Na 16-16 halverwege sloeg Aalsmeer een gaatje. Na 22-19 kwamen de bezoekers toch terug tot 24-24. Ook in de slotfase scoorden de rivalen even vaak.

De dertiende van linkerhoekspeler Donny Vink betekende de laatste voorsprong van Aalsmeer (29-28). Tim Roefs, net als Evert Kooijman zes keer trefzeker, en Ephrahim Jerry zetten Volendam weer op voorsprong: 29-30. Vlak voor het slotdoelpunt van Trainavicius scoorden invaller bij Aalsmeer Evon Mohlin en Jordy Baijens.

Na twee wedstrijden in de nacompetitie staan Aalsmeer, eerder gelijk tegen Bevo, en Volendam beiden op vier punten. De grootste winnaar van het weekend is LIONS dat gisteravond afrekende met de buur uit Panningen en ongeslagen aan de leiding gaat in de HandbalNL League.

Bron: Handbal Inside