Derby Green Park E1 tegen RKDES E1

Zaterdag 9 dec stond de derby Green Park Aalsmeer E1 tegen RKDES E1 in de Bloemhof op het programma. Met deze wedstrijd zou het team uit Aalsmeer haar favorietenrol waar kunnen maken. RKDES kwam naar Aalsmeer om daar een stokje voor te steken.
Onder echte handbalklanken, verzorgd door Aalsmeer, traden de teams aan in de goed bezochte Bloemhof. 12:30 startte deze wedstrijd. RKDES kwam flitsend uit de startblokken. In de eerste minuut kwamen zij op 0-2 voorsprong. De jongens van Aalsmeer waren wakker geschud. In no-time draaide zij de stand om naar 8-3 in het eerste kwart. Aalsmeer speelde mooi en aanvallend spel, met snelle wisselingen en een hoog tempo.
In het tweede kwart werd er door Aalsmeer uitgerust. Hierdoor kwamen de meiden van RKDES weer terug in de wedstrijd, 11-10.

De tweede helft werd weer goed gestart door Aalsmeer. Het team uit Kudelstaart verdedigde uit alle macht. Dit resulteerde in twee shoot outs voor Aalsmeer, die allebei werden benut. De laatste twee kwarten toonde Aalsmeer zich dan ook duidelijk een maatje te groot. Eindstand 24-16.