DC2 sluit 2023 met winst af

Zaterdag 16 december speelde de C2 van HV Aalsmeer haar laatste wedstrijd van 2023. De tegenstander DSOV C1 was vol verwachting naar de Bloemhof gekomen, met de behaalde 30-16 veldoverwinning, een paar maanden eerder, nog in het achterhoofd.

Er was veel publiek om deze wedstrijd aan te moedigen. De meiden uit Aalsmeer startten zeer goed en zij leidden al snel met 3 punten voorsprong. Met een goede spelopbouw liep de aanval gevarieerd. De verdediging stond weer als een huis. Dat de C2 van Aalsmeer enorme stappen heeft gemaakt was goed te zien. Onder de begeleiding van de coaches Carola en Tobias zijn de meiden mooi aanvallend en goed verdedigend handbal gaan spelen in vergelijking tot het begin van dit seizoen. De meiden zijn een team geworden en kunnen op elkaar rekenen in het veld en niet in de laatste plaats op hun vaste keepster.

Bij rust was de stand al 12-7 voor Aalsmeer. In de tweede helft zette DSOV aan. Zij moesten vooral van afstand schieten om dat de cirkel voor hen onbereikbaar bleek door het dichte blok van Aalsmeer. Ondertussen handbalde Aalsmeer er aan de andere kant goed doorheen. Mooi samenspel met hoog tempo, loon naar werken! Eindstand 27-20 voor Aalsmeer.