DB3 wint overtuigend van de koploper!

Zaterdag 11 november speelde de dames B3 van greenpark tegen de B1 van HVBS, de koploper. De wedstrijd had wat vertraging want HVBS was hun shirtjes vergeten… gelukkig had Aalsmeer nog wel een oude set uitshirts liggen die ze konden lenen.
Meteen het eerste doelpunt was voor de meiden van Aalsmeer, maar HVBS gaf daar meteen weer antwoord op. Het liep gelijk matig op, maar net voor de rust liepen de meiden van Aalsmeer iets uit. De ruststand werd 11-8 in voordeel van Aalsmeer.

In de rust een gaven de coaches Danila en Bas een goeie peptalk aan de meiden en bespraken nog een keer de tactieken.

De tweede helft begonnen Aalsmeer in ondertal vanwege de 2 minuten die aan het eind van de eerste helft nog was gegeven. Helaas koste dat wel een doelpunt tegen maar de B3 had daar weer snel het tegen antwoord op. In de laatste 5 minuten nog wat kleine wijzigingen in de aanval om te kijken of dat ook werkte om mee te nemen naar volgende wedstrijden. Dat werkte zeker en Aalsmeer liep alsmaar verder uit. Ook werd er nog bijna gescoord uit een vlieger maar helaas ging die net naast het doel. De eindstand werd een overtuigende overwinning van Aalsmeer met 23-13.

De meiden van de B3 hebben deze wedstrijd als een echt team gespeeld en veel mooie dingen laten zien! Door deze overwinning staan ze nu op de 1e plek in de competitie.

Op naar volgende week (19-11) dan wordt er om 11.45u gespeeld in de Bloemhof tegen Nijenrodes!