D4 heeft mooie openingswedstrijd

Zaterdag 5 september mogen de meiden van de D4 in Aalsmeer hun eerste competitie wedstrijd spelen. De D1 van Lotus is de tegenstander. Het was prima weer om lekker buiten te sporten en onder leiding van scheidsrechter Caelan en het publiek wat keurig op 1 ½ meter afstand van elkaar stond, begon om 13.10 uur de wedstrijd.

Met Liset die al een D5 wedstrijd had gespeeld en een stoere Sam, die ondanks haar enkel blessure toch speelde begonnen de meiden aan de wedstrijd. Candela maakte het openingsdoelpunt waardoor de meiden al snel in de wedstrijd zaten. Celina volgende snel met de 2-0. Lotus kwam heel even terug, maar bij de Aalsmeerse meiden stond de verdediging als een huis. Annabelle, overgekomen van RKdes, stond scherp op de cirkel en kreeg mooie kansen. Tess stond op de opbouw sterk haar mannetje en gooide er een mooie kans in, inmiddels is de stand 4-1 in het voordeel van de Greenpark girls. Mina maakte net voor rust nog een mooi doelpunt, waardoor de meiden met een mooie voorsprong van 5-2 even op adem konden komen.

Na een paar goede tips van coach Marcel begonnen de meiden sterk aan de tweede helft. Sanne stond haar mannetje prima in de verdediging en Zoë had een mooi schot op doel, helaas ging deze er niet in. De meiden liepen uit tot een riante 7-2 voorspong mede door het keeperswerk van Odie die de ballen keurig wist te vangen. Toch vielen er in de verdediging een paar gaatjes waardooor Lotus kon terugkomen tot 5 doelpunten maar Annabelle maakte mooi voor het eindsignaal de stand duidelijk tot 11-5.

De D4 meiden van Greenpark Aalsmeer hebben een mooi visite kaartje afgegeven. Lekker blijven trainen en met vol vertrouwen op naar volgende week. Dan spelen de meiden op zondag om 12.15 uur bij Legmeervogels in Uithoorn.

Leave a Reply