Bloedstollende wedstrijd HC2

2 december ’23 Green Park HC2 – DSS HC1
De jongens van de C2 kregen DSS uit Heemskerk op bezoek. Het was een bloedstollende wedstrijd, kunnen we wel zeggen. Green Park moest er even inkomen, maar wisten zich na een achterstand van 2 – 5 op te peppen. Het ging behoorlijk gelijk op, Green Park op een punt voorsprong, daarna DSS weer. Het was stuivertje wissel. In de rust stond het 11 -11.

Na de rust moesten ze weer even wakker worden, want wederom kwam er een verschil van drie punten, het stond al snel 12 – 15 voor DSS. Maar dat laten de Green Park jongens niet gebeuren en er werden vier doelpunten achter elkaar gescoord. Hierna is er geen groot puntenverschil meer geweest.
Op de tribune was het billenknijpen geblazen, want doelpunten gingen over en weer; punt voor DSS, punt voor Green Park tot 22 – 22. En toen wist DSS opeens in de laatste minuten op 22-24
voorsprong te komen. Maar de Green Park jongens laten zich niet gek maken en kwamen terug op 24 – 24. Nog een paar seconden op de klok en BAM! 25 – 24! Het publiek ging uit z’n dak!

DSS nam de bal snel en een speler sprintte naar het doel om er nog een in te gooien. Maar gelukkig was daar keeper Hendra die de bal tegenhield en de zoomer ging. Gejuich van de jongens en de tribune. Weer punten behaald! Green Park HC2 staat aan kop in het klassement met vlak achter zich De Blinkert en Lotus. Green Park HC2 rules!