BetCity nieuwe shirtsponsor Green Park Handbal Aalsmeer

De oplettende fans van Green Park Handbal Aalsmeer hadden het al opgemerkt bij de tweede finalewedstrijd van 19 juni jl. in de Bloemhof: een prachtige middencirkel met het logo van “BetCity”. ‘’Wedden dat we weer kampioen gaan worden’’, werd er al geroepen. De weddenschap hebben we gewonnen en vanaf dit seizoen zal BetCity ook als partner op het wedstrijd- en inloopshirt van de Landskampioen pronken.

Green Park Handbal Aalsmeer is enorm trots op het partnership dat is afgesloten met BetCity. Naast het shirtsponsorschap zal BetCity ook zichtbaar zijn op de boarding en livestream tijdens de thuiswedstrijden van de heren 1 in de Bloemhof. BetCity is een partner die graag meedenkt over de doorontwikkeling van Green Park Aalsmeer, Daarnaast willen zij graag iets teruggeven aan de supporters. Zo stelt het partnership de club in staat om de faciliteiten van de herenselectie naar een hoger niveau te tillen en daarnaast de achterban te verrassen met mooie acties en entertainment rondom wedstrijden. Een win-win situatie! Het partnership is aangegaan voor een duur van drie seizoenen.

René Romeijn, General manager Green Park Handbal Aalsmeer:

‘BetCity heeft de afgelopen periode diverse nieuwe sponsorschappen afgesloten met verschillende Nederlandse voetbalclubs in Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. Een mooi initiatief om clubs te ondersteunen in de sportieve ambities. Wij zijn op deze manier ook in contact gekomen met BetCity. Vanaf het eerste contact was er meteen een klik en over en weer herkenning over de gezamenlijke ambities. We kijken uit naar een mooie samenwerking!’

 Melvin Bostelaar, CEO BetCity:
‘Green Park Handbal Aalsmeer behoort al jarenlang tot de vaderlandse handbaltop, met een grotendeels Nederlandse selectie en veel zelfopgeleide spelers. In onze gesprekken met de club merken we bij iedereen die betrokken is een enorme drive om de club naar een nog hoger niveau te tillen. Wij dragen hier als BetCity graag een steentje aan bij en wensen de heren veel succes in hun jacht op titelprolongatie komend seizoen!’

Over BetCity:
BetCity is hét online bettingplatform voor sportfans. De nieuwe shirtsponsor van Green Park Handbal Aalsmeer is een Nederlandse aanbieder van online sportweddenschappen en casinospellen. Sinds oktober 2021 maakt het bedrijf een enorme groei door, die hand in hand gaat met meer zichtbaarheid. Daar gaat het partnership met Green Park Handbal Aalsmeer zonder meer een bijdrage aan leveren. BetCity streeft ernaar om tot het gaatje te gaan in het bijhouden van wat er speelt, zodat men kan inzetten op basis van inzicht in plaats van onderbuikgevoel.