BESTEL OLIEBOLLEN EN APPELFLAPPEN VIA DE CLUB!!!

Het is weer zover. Voor de tweede keer, na het grote succes van vorig jaar, de oliebollen drive-thru!!!

Wederom bij de Bloemhof op oudjaarsdag, vrijdag 31 december van 08.00 tot en met 15.00 (op eerder als alles op is), kunt u, zonder dat u uw auto verlaat, uw bestelling ophalen. Met DEZE LINK kunt u bestelformulier downloaden, invullen en mailen aan: info@hvaalsmeer.nl  Er zijn ook voor de impulsieve oliebollen eters ter plaatse de lekkernijen te koop maar op is op. Om zeker te zijn van de heerlijke oliebollen, appelflappen of appelbeignets is aan te raden om vooraf te bestellen. De bestelling ligt dan op naam klaar en je kunt ter plaatse middels pin betalen of meteen bij de bestelling afrekenen.

Je koopt voor een eerlijke prijs de beste oliebollen, appelflappen en appelbeignets van bakker Muller uit Aalsmeer. Daarnaast vinden wij het belangrijk als handbalvereniging met en voor de leden, naast handbal, ook andere activiteiten te organiseren. Tevens krijgt de handbalvereniging GreenPark Aalsmeer ook een bijdrage uit de opbrengst. Dit hebben wij hard nodig omdat de grote loterij afgelopen seizoen geen doorgang kon vinden. We weten dat niet iedereen heel enthousiast is over de grote loterij maar als vereniging zijn deze inkomsten zeer noodzakelijk. Dus als we met elkaar zorgen voor een mooie opbrengst voor de vereniging dan kunnen we wellicht de grote loterij in het voorjaar overslaan! Bestel dus niet alleen voor jezelf maar ga de familie af, vraag de buren of vrienden om te bestellen bij de vereniging etc. Hoe meer bestellingen hoe groter de opbrengst voor de vereniging!

Bestel tijdig, uiterlijk woensdag 29 december 23.00, de bollen, flappen en beignets. Je kunt het bestelformulier mailen aan info@hvaalsmeer.nl  maar ook het formulier in de Bloemhof geven aan Rene Romeijn of Rob Straathof.

Is het onmogelijk om onze drive-thru te bezoeken? We kunnen de bestelling ook bezorgen met de oliebollentaxi in Aalsmeer of Kudelstaart. Het bezorgen kost 2,50 euro maar is bij bestellingen vanaf 25 euro gratis. Indien de bezorging gewenst is, vermeld je dit tezamen met jouw adres op het bestelformulier.

We hopen op heel veel bestellingen en rekenen op ieders zijn support!

Met vriendelijke groet

Oliebollen Commissie HV Aalsmeer

Leave a Reply