Green Park Aalsmeer Heren 2 verliest eerste plaatsingswedstrijd

13 juni: scheidsrechtersavond

Fluiten is hartstikke leuk!! Je begint met het begeleiden van F-en E-spelers tijdens hun wedstrijden, je leert ze de regels en af en toe help je ze een beetje. Als dat goed gaat, -en je vindt het leuk om te doen-, dan kun je vanzelf ook de D- en C-jeugd leren fluiten.

Deze avond laten we beelden (voorbeeld foto’s, film) zien, we doen een grappige spelregeltest en vertellen hoe je als scheidsrechter de wedstrijd leidt. Als scheidsrechter ken je zelf de spelregels al, dus dat is helemaal niet moeilijk. En vind je het spannend om te fluiten? Logisch, maar we geven je tips hoe dat makkelijker gaat. En als je het vaker doet, dan is het easy om te doen.

Eigenlijk heel normaal om ook wat te doen binnen de vereniging!

Fluiten hoeft ook niet iedere week. Je bepaalt zelf hoe vaak je fluit. Wil je wel graag fluiten op zaterdag, maar heb je geen tijd door je bijbaan? Weet dat je voor elke gefloten wedstrijd € 5,00 krijgt. Interessant toch??

Deze avond is geschikt voor C- en B-speelsters en spelers, maar ook voor ouders! Door de spelregels te kennen, te weten wat de scheidsrechters beleven en doen, maar ook om zelf af en toe een wedstrijd te begeleiden of te fluiten wordt het veel leuker om naar je zoon en/of dochter te kijken. De avond wordt gegeven door Heino Blaauw, vader van handballende kinderen en ook scheidsrechter. Naar hem luisteren is een genoegen: spelregelkennis, grappige ervaringen en voorbeelden uit de praktijk waar je veel aan hebt.

Geef je op via jeugdhandbal@hvaalsmeer.nl