eye-of-the-tiger

Sponsor Rabo tekent bij

Rabo contract kleinDe Rabobank is al heel lang een trouwe sponsor van de club. En… blijft dat ook. Want onlangs werd opnieuw een sponsorcontract getekend. En de Rabobank geeft niet alleen financiële steun. Ze steunt de club bijvoorbeeld ook met materialen, waaronder bidons en bidonrekken voor elk team. Ook staan er reclameborden van de bank in beide hallen van de Bloemhof en hebben ze ook de twee klokken gesponsord.

Lees meer...

Voorzitter sponsort

Multi sponsortOok in het Westland heeft onze voorzitter een grote vestiging. En ook daar is de vestigingsmanager een echte handbalgek: zijn dochters spelen bij Velo en dus prijkt er op de teams van de E2 en F4 van die club het logo van Multi Supplies.

Bijzondere balsponsor...

balsponsor Sint kleinDe wedstrijdbal waarmee de mannen van FIQAS Aalsmeer vanavond spelen tegen het Belgische BV Sasja is gesponsord door ‘Sinterklaas in Aalsmeer’. En deze bijzondere sponsor kwam de selectie vrijdagavond tijdens de training hoogstpersoonlijk met een bezoek vereren: een leuke verrassing!

Blije prijswinnaar super loterij

prijswinnaar loterij 2016 kleinEerder dit jaar werden de winnaars van de grote FIQAS loterij bekend gemaakt. Een van de grotere prijzen in deze loterij was een stoere mountainbike. Deze werd aan de club beschikbaar gesteld door Waaning tweewielers.

Lees meer...