eye-of-the-tiger

Pluim van week 3

jeff 1Is voor Jeffrey Boomhouwer, die met het Nederlands Herenteam de play offs heeft gehaald voor het WK door afgelopen zondag van België te winnen. Jeff scoorde in die wedstrijd twee keer op de hem bekende wijze, uit de linkerhoek. FIQAS Aalsmeer is super trots!

Pluim van week 2

Sanne RIs voor Sanne Romeijn. Vanaf het begin van dit seizoen doet zij het beheer van onze Facebook pagina, en dat is zeker te merken. Elke week vaste rubrieken, etc. Dat verdient zeker een pluim!

Pluim van week 51

20171219 PluimIs voor de acht (!) mensen die de moeite hebben genomen om naar de ALV te komen. Opvallend dat bijna alle aanwezigen ook heel veel doen voor de club. #supervrijwilligers

Pluim van week 50

Katrien 1Is voor Katrien Blaauw. Zij was een hele tijd onze vaste waarde aan de dames kant: teammanager, begeleidster een duizendpoot van de damesselectie. Na jaren lang deze functie te hebben vervuld, geeft ze nu het stokje over. Katrien, bedankt!