eye-of-the-tiger

Laatste Pluim van het seizoen

Het seizoen nadert haar einde en intussen zijn de eerste voorbereidingen voor het nieuwe seizoen alweer ingezet. Hét moment voor het bestuur van FIQAS Aalsmeer om iedereen te bedanken die zich het afgelopen jaar heeft ingezet voor onze geweldige vereniging. De meeste van jullie zien we volgend jaar weer terug, maar er zijn ook mensen die stoppen. Zonder jullie allen hadden we nooit zo’n geweldig handbaljaar gehad. Het is prachtig om te zien dat zoveel mensen zich, door alle geledingen heen, inzetten voor FIQAS Aalsmeer. Hulde!

Mike, Marius, Dirk Jan, Petra, Erik en Rob

Pluim van week 25

Is voor ‘onze’ Marit van Ede, die met het Nederlands Team U17 Europees Kampioen Beach Handball is geworden!

Pluim van week 24

Ver.dag 1 kleinIs voor degenen die een geweldige Verenigingsdag en het mixtoernooi hebben georganiseerd: Tinca Buijs, Nicky Tier, Nicole van Schie, Heidi Koehler, Miranda Kooij, Netty van As en Patricia Vermeulen.

Pluim van week 23

FIQAS Aalsmeer is hofleverancier als het gaat om het Nederlandse Beach Handball Selectie U17: Lars, Koen, Don en Niko gaan naar het EK in Zagreb op 17 en 18 juni. Succes, mannen!