eye-of-the-tiger

Jac Stammes toernooi 2017: wat een happening!

Stammes prijsuitreikingWow, wat was het weer een waanzinnige happening! We hebben het natuurlijk over het 18e Jac. Stammes toernooi dat afgelopen weekend met Pasen is verspeeld met maar liefst 72 deelnemende jeugdhandbalteams, die streden om de Jac. Stammes Cup. Op 4 verschillende locaties (De Bloemhof, De Proosdijhal, De Emergohal en De Nieuwe Bankrashal) zijn maar liefst dik 200 poulewedstrijden gespeeld

Lees meer...

Dit weekeind: toernooi om Jac Stammes Cup

Stammes roeienOp zaterdag 15 en zondag 16 april 2017 wordt in het Paasweekend door FIQAS Aalsmeer alweer voor de achttiende (!) keer het jaarlijkse jeugdhandbaltoernooi om de Jac. Stammes Cup georganiseerd. Het deelnemersveld is ook dit jaar zeer sterk, met veel vertrouwde handbalbolwerken, met nieuwe verenigingen, maar ook nagenoeg de gehele, landelijke jeugdtop is weer aanwezig aangevuld met een aantal handbalscholen, zoals die uit Brabant en Twente.

Lees meer...

Jac Stammes toernooi: ook editie 2016 was weer een happening!

Stammes 6Het 17e Jac. Stammes toernooi dat met Pasen is verspeeld met maar liefst 72 deelnemende jeugdhandbalteams om de Jac. Stammes Cup zit er weer op! Wat was het weer een fantastische happening en wat kan FIQAS Aalsmeer als vereniging ongelofelijk trots zijn! Op prachtige wedstrijden, op een heerlijke handbalambiance, op de inzet van zoveel vrijwilligers, op een memorabele Europacup wedstrijd op de zaterdagavond met een indrukwekkende 1 minuut stilte,

Lees meer...

Livestream finales!

Alle finales van het toernooi om de Jac Stammes Cup – van die van de gemengde D-jeugd om 18.00 uur tot en met die van de heren A-jeugd, die begint om 20.30 uur – zullen zondag 27 maart te zien zijn via livestream. Ga naar https://www.youtube.com/user/hvaalsmeer en volg de finales!  

Recent

 

Lees ook...   Groot succes FIQAS Aalsmeer op NK beachhandball

Lees hier ook het verslag van de C, B, en A-jeugd

 Over de E1 die de laatste wedstrijd niet speelde maar toch kan terugkijken op een prima seizoen

 

Seizoen begint met Super Cup

Het handbalseizoen 2017/2018 begint traditiegetrouw met de wedstrijd om de Super Cup: die staat gepland in het weekend van 26/27 augustus: landskampioen OCI/Lions en verliezend bekerfinalist FIQAS Aalsmeer treffen elkaar dan – evenals vorig jaar – in The Dome in Houten. Een weekend later gaan de BeNe League, de ere- en Eerste Divisie van start.

 

Ook D1 en JA1 naar NK Beach!

De D1 van FIQAS Aalsmeer heeft een wildcard gekregen voor het NK Beach Handball dat komend weekend in Biddinghuizen wordt gespeeld. Ze zijn ingedeeld in poule B, samen met Handbalschool Rijnmond, Olympia’89 en Unitas. En ook de jongens A1 mogen – door de afmelding van een ander team - deelnemen aan het NK. Zij spelen in een poule met Jumbo/Niedorp, AHV Achilles en Hiekka Hauskaa.

 

Riejanne op stage

Riejanne Blaauw

FIQAS Aalsmeer speelster Riejanne Blaauw is door bondscoach Robert Nijdam uitgenodigd voor een stage met Jong Oranje in aanloop naar het EK. Van 4 tot en met 6 juli wordt de selectie in Papendal verwacht en na afloop van de trainingsstage wordt bekend welke 16 speelsters van de groep van 21 het EK in Slovenië gaan spelen, dat van 27 juli tot en met 6 augustus in Celje plaatsvindt. Veel succes!