eye-of-the-tiger

FIQAS 3 bekert door

De mannen van FIQAS Aalsmeer 3 hebben de tweede ronde van het NHV bekertoernooi bereikt. In den Haag wonnen ze dinsdagavond met 28-21 van Hellas 2. Binnenkort is de loting voor de volgende ronde, die gespeeld zal worden in de periode 19-21 december. 

Nacompetitie voor heren 3

Als één van de periodekampioenen in de Eerste Divisie hebben de mannen van FIQAS Aalsmeer 3 zich geplaatst voor de nacompetitie. Het programma – dat a.s. zaterdag al van start gaat – ziet er (deels nog onder voorbehoud) als volgt uit:

Lees meer...

Heren 3 verslaat BFC

Na vorige week de koploper op visite gehad te hebben, was het deze week de nummer twee die als tegenstander op het programma stond voor de mannen van FIQAS Aalsmeer 3: een uitwedstrijd bij BFC. En waar tegen de lager geplaatste team de nodige punten gemorst worden is het tegen de hoger geklasseerde ploegen vaak een echte strijd. Deze keer was het niet anders. Er werd gespeeld in ‘RK DES-rode’ reserveshirts en FIQAS nam meteen de openingstreffer voor z’n rekening: 0-1.

Lees meer...

FIQAS 3 komt Aalsmeers kwartiertje niet te boven

Zaterdagavond was een zware dobber voor de mannen van FIQAS Aalsmeer 3: DIOS, de koploper in de Eerste Divisie kwam op bezoek. Met een erg goede instelling en dito inzet werd er aan de wedstrijd begonnen. Hierdoor was de opening voor FIQAS: 1-0. Maar de gasten begonnen ook in een hoog tempo en lieten er geen twijfel over bestaan dat ze voor niets anders waren gekomen dan winst. Er ontspon zich een mooie strijd: met snelle en goede aanvallen werden beide dekkingen regelmatig open gereten en doelpunten vielen vlot achter elkaar.

Lees meer...