eye-of-the-tiger

Belangrijke punten blijven in Aalsmeer

Na ‘de scheve schaats’ van vorige week stond dit op zondag 28 januari een belangrijke wedstrijd in de onderste regionen op het programma tussen FIQAS Heren 2 (plaats 10) en Handbal Venlo (plaats 11), met een onderling verschil van één punt. Met nog zes wedstrijden te gaan én het gegeven dat de plaatsen 11 en 12 gaan strijden voor degradatie-/promotie, was – voor beiden ploegen – winst het vertrekpunt voorafgaand aan de wedstrijd.a.HS 2 Aalsmeer 2 HandbaL Venlo HS1 28 1 2018

Lees meer...

FIQAS 2 'zakt door het ijs'

20180120 HS2 1 kleinFiguurlijk zou dit gezien de licht winterse omstandigheden (nachtvorst) van toepassing verklaard kunnen worden op het spel van de mannen van FIQAS Aalsmeer 2 op zaterdag 20 januari tegen Tachos te Waalwijk. Een week eerder werd tenminste 50 minuten lang goed partij geboden aan koploper Houten, maar de laatste tien minuten waren toen voor Houten. Doordeweeks werd in de beker, na verlenging, gewonnen van mede-eredivisionist Aristos. Dus binnen zeven dagen de derde wedstrijd en dit keer tegen het als vierde gerangschikte Tachos Waalwijk. Op voorhand geen gemakkelijke opgave, al had FIQAS 2 in de thuiswedstrijd in de slotfase de winst wel binnen weten te halen.

Lees meer...

FIQAS 2 door in beker

De mannen van FIQAS Aalsmeer 2 hebben voor een unieke situatie gezorgd in het NHV bekertoernooi. Door te winnen van Aristos in de derde ronde wisten ze zich te plaatsen voor de achtste finales. En daarin komen ook FIQAS 1 en 3 uit. Het is niet eerder gebeurd dat een vereniging met drie teams deze fase bereikte. Het was overigens een bijzonder spannende bekerwedstrijd donderdagavond:

Lees meer...

FIQAS 2 regiofinalist

Na FIQAS Aalsmeer 3 hebben ook de mannen van FIQAS Aalsmeer 2 zich geplaatst voor de volgende ronde van het NHV bekertoernooi. Ze wonnen donderdag 21 december met 31-26 van Zaanstreek en zijn nu ook één van de twaalf regiofinalisten die in januari gaan strijden om een plaats in de achtste finales.