eye-of-the-tiger

Nipt verlies in Panningen

20170917 HS2 kleinDit weekend was er weer een 'zogenaamd' tweeluik ófwel een 'dubbel' tussen de eerste- en tweede teams van FIQAS Aalsmeer en Herpertz/Bevo. Helaas de één thuis (heren 1) en heren 2 op zondag uit in Panningen. Na een goede reis traden de 'reserves' van FIQAS om 13.00 uur aan tegen de 'reserves' van Bevo.

Lees meer...

Wedstrijd glipt FIQAS 2 uit handen...

20170910 HS2 kleinOp zondag 10 september stond voor de mannen van FIQAS Aalsmeer 2 de start van de competitie 2017-2018 op het programma. OCI/Lions 2 kwam op bezoek in de Bloemhof, terwijl de avond ervoor heren 1 nog in Sittard had gespeeld. Een eerste wedstrijd van de competitie is het weer ‘kijken’ waar je als team echt staat. FIQAS 2 begon heel sterk aan de wedstrijd.

Lees meer...

FIQAS 2 wordt 12e

De mannen van FIQAS Aalsmeer zijn in de nacompetitie van de eredivisie uiteindelijk als 12e geëindigd. De tweede plaatsingswedstrijden tegen Handbal Venlo-Swift werd woensdag thuis in de Bloemhof weliswaar met 31-30 gewonnen. De uitwedstrijd was eerder met groter verschil verloren, en dus mag de ploeg uit Venlo zich 11e noemen.  

FIQAS 2 verliest van Hellas

De heren van FIQAS Aalsmeer 2 speelden zondag in de Bloemhof tegen de mannen van Hellas. Beide teams waren als nummer één in hun degradatiepoule geëindigd, waardoor de ploegen nu in een tweeluik mogen uitmaken welk team de ‘best of the rest’ is.

Lees meer...