eye-of-the-tiger

Vier punten uit ‘tweeluik’ met Aristos

Een ‘echt’ tweeluik was het niet, maar twee overwinningen op Aristos binnen vier dagen waren er wel. Op donderdagavond 16 november uit, voor de beker, tegen heren 2 van Aristos.  Een overwinning van 21–37 (en niet 27-31 zoals hier en daar vermeld is) en dus een ronde verder in de beker. De gehele wedstrijd niet ‘in de problemen’ geweest, maar ook geen wedstrijd om veel woorden aan te wijten. Of zoals wel gezegd wordt, ‘een slechte generale…..’, leidt tot een goede voorstelling.

Lees meer...

Bekerduel gewonnen

Na de mannen van FIQAS Aalsmeer 3 heeft ook het tweede herenteam van FIQAS Aalsmeer zich geplaatst voor de tweede ronde van het NHV bekertoernooi. Donderdagavond werd in Amsterdam met 31-27 gewonnen van Aristos 2, na een 19-12 voorsprong bij rust. De loting voor ronde twee, die gespeeld wordt in de periode 19-21 december, is binnenkort.  

Geen carnaval...

20171111 HS2 kleinOp de dag dat in het ‘Zuiden’ het carnaval van start ging, zochten de mannen van FIQAS Aalsmeer 2 het ‘feestgedruis’ op door hun krachten te meten met BFC in Beek. Voorafgaand aan de wedstrijd stonden beiden teams op de gedeelde laatste plaats. Gelijk in punten (5), gelijk in doelsaldo (-26), maar FIQAS had meer voor gescoorde doelpunten. Gezien de stand op de ranglijst voor beiden teams een zogenaamde ‘vierpunten-wedstrijd’.

Lees meer...

FIQAS 2 werkt hard tegen DFS Arnhem

20171105 HS2 2Na een vrij weekend en daarvoor twee uitwedstrijden stond het afgelopen weekend voor de mannen van FIQAS Aalsmeer 2 weer een thuiswedstrijd in de Bloemhof op het programma: tegen DFS Arnhem. Alhoewel zij de laatste weken een mindere serie hadden neergezet, is het een team dat voor een hoge notering zal (mee-)strijden. FIQAS wist dus dat zij  ‘vol aan de bak’ moesten.

Lees meer...