eye-of-the-tiger

FIQAS 2 wordt 12e

De mannen van FIQAS Aalsmeer zijn in de nacompetitie van de eredivisie uiteindelijk als 12e geëindigd. De tweede plaatsingswedstrijden tegen Handbal Venlo-Swift werd woensdag thuis in de Bloemhof weliswaar met 31-30 gewonnen. De uitwedstrijd was eerder met groter verschil verloren, en dus mag de ploeg uit Venlo zich 11e noemen.  

FIQAS 2 verliest van Hellas

De heren van FIQAS Aalsmeer 2 speelden zondag in de Bloemhof tegen de mannen van Hellas. Beide teams waren als nummer één in hun degradatiepoule geëindigd, waardoor de ploegen nu in een tweeluik mogen uitmaken welk team de ‘best of the rest’ is.

Lees meer...

Dubbelslag FIQAS Aalsmeer 2

Aalsmeer2Houten MichaelDe mannen van FIQAS Aalsmeer 2 hadden een vol programma het afgelopen weekend, met eerst een wedstrijd op zaterdagavond tegen Alphadeuren/Houten en daarna, op maandag Tweede Paasdag nog een tegen koploper OCI/Lions 2.

Lees meer...

FIQAS 2 houdt het spannend

Aalsmeer2 Hercules SvenDe mannen van FIQAS Aalsmeer 2 speelden zondagmiddag thuis tegen Hercules, een ploeg die vooraf nog geen punten had behaald in de nacompetitie. In eerste instantie leken de Aalsmeerders dan ook naar een makkelijke overwinning te gaan, want halverwege de eerste helft stonden ze al met 11-7 voor. De tegenstander bleek echter zeer veerkrachtig, want wist terug te komen tot 12-12. Al maakte Sven van Vuren er wel weer 13-12 van. Dat was tevens de ruststand.

Lees meer...