eye-of-the-tiger

Award voor Samir

Bekerfinale SamirFIQAS Aalsmeer speler Samir Benghanem won donderdag 25 mei wél een prijs. Hij ontving in de pauze tussen de twee bekerfinales de Award voor Beste Handballer van het Jaar, een prijs die wordt toegekend op basis van stemmen van de coaches van de Nederlandse BeNe League en eredivisieclubs. Hij liet Joris Baart en Joao Ramos van Lions achter zich. Gefeliciteerd!

Bekerfinale verloren

Bekerfinale RobDe mannen van FIQAS Aalsmeer zijn er niet in geslaagd de NHV beker te winnen. Op Hemelvaartsdag werd de finale in Almere met 26-31 verloren van OCI/Lions. FIQAS ging wel flitsend van start: na twee benutte penalty’s door Remco van Dam maakte Wai Wong er binnen vier minuten al 3-1 van.

Lees meer...

Op naar de 16e bekerfinale!

20080501 FIQAS Aalsmeer BEVO bekerfinale 3A.s. donderdag staan de mannen van FIQAS Aalsmeer voor de zestiende keer in de geschiedenis van de club in de finale van het NHV bekertoernooi. Zes keer eerder was FIQAS bekerwinnaar, negen keer werd de finale verloren. De laatste keer dat de Aalsmeerders de beker mee naar huis namen was in 2008, toen in de finale van Bevo werd gewonnen.

Lees meer...

FIQAS eindigt als vierde

De mannen van FIQAS Aalsmeer zijn de nacompetitie als vierde geëindigd. In de strijd met JMS/Hurry Up om de plaatsen drie en vier was de eerste wedstrijd, thuis in de Bloemhof, met twee punten verschil gewonnen, maar werd zaterdagavond de return in Zwartemeer uiteindelijk met zes punten verschil verloren. Dat betekent dat de Drentse ploeg derde is geworden en de Aalsmeerders vierde.

Lees meer...