eye-of-the-tiger

FIQAS levert spannende strijd tegen Bevo

20170916 HS1In de tweede speelronde van de BeNe League stonden de mannen van FIQAS Aalsmeer zaterdagavond voor het eerst voor het eigen publiek in de Bloemhof. Tegenstander was het noord Limburgse Herpertz/Bevo. Wedstrijden tussen beide teams zijn meestal erg spannend en dat was ook deze avond niet anders: de teams waren behoorlijk aan elkaar gewaagd!

Lees meer...

FIQAS verliest bij OCI/Lions

2017 portret QuintenTwee weken na de wedstrijd om de Super Cup stonden de mannen van FIQAS Aalsmeer en die van OCI/Lions opnieuw tegenover elkaar. Dit keer in Sittard in de eerste speelronde van de BeNe League. De beginfase was bikkelhard, vooral van Limburgse kant, want al in de tweede minuut, bij een stand van 0-0, kon Lions speler Rebelo vertrekken met rood nadat hij een doorgebroken speler had gevloerd.

Lees meer...

FIQAS start BeNe League in Limburg

Aalsmeer Lions Rem en RobVandaag, zaterdag 9 september, beginnen de mannen van FIQAS Aalsmeer aan hun nieuwe seizoen in de BeNe League. En editie 2017/2018 start meteen met een lastige uitwedstrijd, namelijk bij OCI/Lions in Limburg. Vorige week speelden de ploegen ook al tegen elkaar om de Super Cup en toen wonnen de Lions met 29-23. Dat zegt natuurlijk helemaal niets over hoe het vanavond zal gaan, beide teams beginnen op nul.

Lees meer...

Super Cup niet voor FIQAS Aalsmeer

Supercup TimDe mannen van FIQAS Aalsmeer zijn er niet in geslaagd de wedstrijd om de Super Cup te winnen. Bij rust was de achterstand al zo groot dat zelfs een betere tweede helft het tij niet meer kon keren. De wedstrijd was nog geen vijf minuten onderweg of er stond al een 0-4 achterstand op het scorebord. Reden genoeg voor de nieuwe trainer/coach Bert Bouwer om een time out aan te vragen.

Lees meer...