eye-of-the-tiger

FIQAS naar Initia/Hasselt

Aalsmeer Hasselt TimNa een winterstop van vier weken pakken de mannen van FIQAS Aalsmeer a.s. zaterdag hun competitie in de BeNe League weer op. Ze spelen dan uit bij Initia/Hasselt in België. Eerder in het seizoen wisten de Aalsmeerders de thuiswedstrijd met 33-27 te winnen (na een 14-14 stand bij rust).

Lees meer...

Winterstop

Aalsmeer Hasselt RobVoor de mannen van FIQAS Aalsmeer is het even vakantie. De eerstvolgende wedstrijd in de BeNe League spelen ze pas op zaterdag 20 januari, uit bij Initia/Hasselt. Een week later komen ze thuis in de Bloemhof weer in actie. Deze lange winterstop heeft, behalve met de feestdagen en kerstvakantie, ook te maken met de serie interlands die het Nederlands Herenteam in januari speelt.   

FIQAS sluit 2017 prima af

AAlsmeerVise KevinDe mannen van FIQAS Aalsmeer hebben het handbaljaar 2017 heel goed afgesloten: zaterdagavond werd in de Bloemhof met 30-27 gewonnen van het Belgische HC Visé. De reeks ongeslagen wedstrijden is hiermee inmiddels opgelopen tot elf. En door het gelijkspel van Volendam en Lions bezet de ploeg van Bert Bouwer nu de gedeelde tweede plaats in de BeNe League, met twee punten voorsprong op de nummers vier, vijf en zes.

Lees meer...

FIQAS klimt naar plaats drie!

Aalsmeer Bevo SamirZaterdagavond speelden de mannen van FIQAS Aalsmeer een uitwedstrijd in Panningen bij Herpertz/Bevo. Tegen die ploeg hadden ze nog iets goed te maken; de thuiswedstrijd, aan het begin van het seizoen, was immers met één punt verschil verloren. Ze verschenen dan ook zeer gemotiveerd op het veld en waren vanaf de eerste minuut goed bij de les. En, zoals dat hoort bij wedstrijden tussen Aalsmeer en Bevo, werd het duel op het scherpst van de snede afgewerkt.

Lees meer...