eye-of-the-tiger

Mooie derde plaats

Zondag mochten de tijgers van de FIQAS jongens C2 een uitwedstrijd spelen tegen WeHaVe in Weesp. Op deze, meer dan, warme zondagmiddag begon de wedstrijd om 15.00 uur. In de beginfase van de wedstrijd gooide Jelle, vanuit de rechterhoek, een strakke bal in het doel. Na een minuut of 7 spelen stonden de mannen al ruim voor met 1-5. Maik, Maico en Lars waren heerlijk op dreef. Halverwege de wedstrijd werd de tijd even stilgezet voor een drinkpauze, die meer dan welkom was bij beide ploegen. Kik stond onder de lat zijn doel prima te verdedigen, dit was ook te zien aan de ruststand van 5-15.

In de 2e helft gingen de mannen weer prima van start. Lars en Jort op de break, Caelan met een paar mooie acties waaronder een penalty die hij eerst helaas miste, maar daarna prima in de rebound maakte. Jordy, met pet op, in het doel, tegen de zon in. Kik ging het spelersveld in, zodat de mannen gewisseld konden worden.  Het was een prima laatste competitiewedstrijd, met een eindstand van 14-26, die de heren op het podium heeft gebracht. Ze zijn keurig op de 3e plaats geëindigd in de voorjaarscompetitie: top gedaan, mannen! Nu op naar de bekerwedstrijd op zondag 11 juni en wie weet nog een mooi beachtoernooi.