eye-of-the-tiger

Mooi samenspel bij C2

De eerste buitenwedstrijd is ook voor de jongens C2 van FIQAS Aalsmeer een feit. Ze spelen tegen de C1 van Lelystad, grote jongens. Ze hebben ook een groot team meegenomen: 13 jongens. De vorige wedstrijd heeft FIQAS met 1 punt verschil gewonnen, dus het zou wel eens een spannende wedstrijd kunnen worden…

De wedstrijd begint. Het eerste doelpunt wordt gemaakt door Maik, maar al snel valt de 1-1. Het gaat gelijk op en het is best even wennen buiten. Het begint te regenen, de bal is glad. De jongens beginnen los te komen. Het ene na het andere doelpunt valt. De ruststand is dan ook 13-7 in het voordeel van onze mannen.

De tweede helft begint weer. De eerste paar doelpunten worden gemaakt door Lelystad. Zij komen dan ook terug tot 15-13, want de Aalsmeerse jongens spelen een matige tweede helft. De eerste helft was beter. Toch was er mooi samenspel te zien en… wordt de wedstrijd uiteindelijk gewonnen door de C2. Einduitslag: 23-20. Volgende week spelen de jongens uit tegen Celeritas. Dan maar hopen dat het weer mee zit.

Doelpunten: Maik 10, Kubilay 4, Jort 3, Maico en Caelan 2, Jelle en Lars 1.