eye-of-the-tiger

D-jeugd Nederlands Kampioen Beachandbal

Wat doe je als handbalvereniging met een grote jeugdafdeling als er ineens een wildcard voor de jongens D bij het NK beachhandbal is? Juist: je formeert een team (Lesley, Tristan, Jochem, Daniël, Cedric, Koen, Max, Sven en Lars), je zoekt een coach (Mark Kooij), je regelt vier trainingen (onder leiding van Heino Blaauw en Rob Stuart) en je gaat!DSC06245 klein

 

 

Lees het hele verslag......

 

Handbalkamp: fantastisch!!

2017 Handbalkamp 1Aalsmeer, vrijdagmiddag 30 juni, 16.30 uur, de parkeerplaats van de Bloemhof is leeg. Dit is echter van korte duur, binnen een kwartier is het terrein gevuld met kleine, grote en enkele nerveuze superhelden en -heldinnen. Alle kinderen en uiteraard ook de begeleiding hebben lang naar dit moment uitgekeken, verzamelen voor het allerleukste handbalkamp van Nederland!

Lees meer...

Speeltijden NK Beach

20170610 beach time out kleinOp 8 en 9 juli a.s. komen vier teams van FIQAS Aalsmeer in actie op het NK Beach Handball op het Molecaten Park Flevostrand in Biddinghuizen: de jongens A1, de jongens B1, de jongens C1 en de D-jeugd. Hun speeltijden zijn:

Lees meer...

Jeugd gaat op kamp!

Handbalkamp 2014 kleinDe jeugd van FIQAS Aalsmeer gaat weer op Handbalkamp. Dit weekend strijken de jongens en meiden en hun begeleiders neer in ‘De Blauwe Schuur’ bij Amerongen, een plek waar ze een paar jaar geleden ook al eens zijn geweest, midden in de bossen. Het wordt vast weer een gezellig en super leuk kamp. Met de nodige verrassingen natuurlijk!

Lees meer...

Subcategorieën