eye-of-the-tiger

Net niet... maar trots!

20180121 MC1 1 kleinHet team van de meiden C1 van FIQAS Aalsmeer was weer compleet, altijd lekker als je tegen VOC moet. Kan dat nooit een excuus zijn. VOC is voor onze meiden een lastige tegenstander, althans zo voelen ze dat: veel respect, terwijl we zelf toch ook een heel aardig potje kunnen handballen. Schroom van je afzetten en gewoon voor de overwinning gaan. Brutaler zijn, met bluf spelen. En dat werkt.

Lees meer...

Weer even wennen

20180120 E1 1 kleinTeam E1 van FIQAS Aalsmeer had sinds 16 december geen wedstrijd meer gespeeld. En dat was te zien in de uitwedstrijd bij Lelystad, zaterdag 20 januari. Met Arwen in het doel en Iris als extra wissel, hadden de spelers moeite om hun plek en elkaar te vinden. De verdediging liet veel gaten vallen. In de aanval kwam de helft van de breaks niet aan of werden open kansen gemist.

Lees meer...

Prima overwinning D1

20180120 D1 1Zaterdag 20 januari wachtte de D1 van FIQAS Aalsmeer opnieuw een uitwedstrijd: in en tegen Volendam. We waren benieuwd of we hetzelfde team zouden treffen als in de veldcompetitie, of dat Volendam inmiddels wat veranderd had in de samenstelling van de teams. Het laatste bleek het geval: troffen we buiten een team met vooral meiden, nu hadden we een jongensteam als tegenstander, met een jonge enthousiaste coach.

Lees meer...

FIQAS naar Hasselt

Aalsmeer Hasselt TimNa een winterstop van vier weken pakken de mannen van FIQAS Aalsmeer vanavond hun competitie in de BeNe League weer op. Ze spelen uit bij Initia/Hasselt in België. Eerder in het seizoen wisten de Aalsmeerders de thuiswedstrijd met 33-27 te winnen (na een 14-14 stand bij rust).

Lees meer...

Subcategorieën