eye-of-the-tiger

FIQAS haakt aan

Aalsmeer Lions GabyEr was al verwacht dat de derby tussen FIQAS Aalsmeer en Kras/Volendam spannend zou worden en… dat werd het zeker. Het publiek kreeg twee keer dertig minuten lang een boeiende partij handbal voorgeschoteld, met een spectaculair slot en FIQAS Aalsmeer als winnaar. De welkome overwinning leverde niet alleen twee punten, maar ook een plaats winst op de ranglijst op: in de BeNe League staan de Aalsmeerse mannen nu zesde en dus in het gewenste linker rijtje!  

Lees meer...

Spannend duel eindigt gelijk

20171112 DS blijZondag 12 november stond voor de dames van FIQAS Aalsmeer een thuiswedstrijd op het programma. De groep is aan het eind van de ochtend met elkaar in de Bloemhof. Het ritme van verzamelen gaat net iets anders dan normaal maar komt natuurlijk goed. We spelen in hal 2, dat heeft voor- en nadelen… Wij laten ons er niet door beïnvloeden.

Lees meer...

A1 wint overtuigend

20171112 MABuiten klinken de hagelstenen op het dak van de Bloemhof. Binnen stonden de meiden A1 van FIQAS Aalsmeer tegenover Geel/Zwart. De wedstrijd begon met een mooi openingsschot van Sanne, een laag stuitje: 1-0. Geel/Zwart kreeg door cirkel-verdedigen een penalty mee: 1-1. En het is maar goed dat de T-shirts stevig van stof zijn: wat een getrek aan elkaar. Door goed met elkaar de wissels in te zetten wist Rochelle 2-1 te maken.

Lees meer...

Geen carnaval voor FIQAS 2

20171111 HS2 kleinOp de dag dat in het ‘Zuiden’ het carnaval van start ging, zochten de mannen van FIQAS Aalsmeer 2 het ‘feestgedruis’ op door hun krachten te meten met BFC in Beek. Voorafgaand aan de wedstrijd stonden beiden teams op de gedeelde laatste plaats. Gelijk in punten (5), gelijk in doelsaldo (-26), maar FIQAS had meer voor gescoorde doelpunten. Gezien de stand op de ranglijst voor beiden teams een zogenaamde ‘vierpunten-wedstrijd’.

Lees meer...

Subcategorieën