eye-of-the-tiger

FIQAS mini's met de grootste beker naar huis!

20170415 mini 1Op zaterdag 15 april organiseerde KDO zoals elk jaar een toernooi. Op het mooie complex in de Kwakel vond zowel een voetbal-, als een handbaltoernooi plaats. De F-jeugd mocht lekker in de zaal handballen, de overige teams speelden buiten. Van FIQAS Aalsmeer deed er één team mee,

Lees meer...

Sport en spel voor de mini's

20170304 miniOp zaterdag 4 maart organiseerde FIQAS Aalsmeer een toernooi voor de mini’s in de Bloemhof. Er deden veel teams van verschillende verenigingen uit de omgeving mee. Van FIQAS zelf deden er drie teams mee. Het toernooi werd gehouden op twee velden en daarnaast was er een ruimte met allemaal spelletjes en een groot springkussen, dat ter beschikking was gesteld door de ESA. 

Lees meer...

Enthousiaste mini's

20170128 mini 1Op zaterdag 28 januari reisde één team met mini-handballertjes van FIQAS Aalsmeer af naar Volendam om daar mee te doen aan een minitoernooi. In november hadden ze hier ook al een toernooi gespeeld en waren toen actief met twee teams. Maar omdat er in januari nog een FIQAS F-team competitie is gaan spelen, waren er nu nog maar genoeg kinderen om met één team mee te doen in Volendam.

Lees meer...

Veel plezier bij de mini's

20161210 mini 1 kleinOp zaterdag 10 december reisden twee teams met de aller jongste handballertje van FIQAS Aalsmeer, de mini’s, af naar Almere voor een leuk en gezellig toernooi. Er waren precies genoeg kinderen om twee teams te vullen, wat wel betekende dat ze geen wissels hadden. Dat maakte de kids niets uit: zij konden lekker ballen!

Lees meer...