eye-of-the-tiger

Met pijn en moeite...

20171111 E1 kleinDe eerste uitwedstrijd van het zaalseizoen voor team E1 van FIQAS Aalsmeer was tegen Havas in Almere-Buiten. Zonder Romana, die inmiddels gips heeft en ook met krukken razendsnel is, en zonder Damian hadden we een team zonder wisselspelers. Lekker veel spelen dus, maar helaas heeft Sam last van zijn enkel, kreeg Florian een knietje,

Lees meer...

Goed begin zaalseizoen

20171029 E1 kleinNa de terugtrekking van Zeeburg dacht de E1 van FIQAS Aalsmeer een vrij weekend te hebben, maar DSOV kwam er bij en dus mochten ze toch spelen. In Haarlem konden Romana en Bonnie niet meedoen. In hun plaats speelden Kiki en Iris uit E3. De wedstrijd ging voortvarend van start.

Lees meer...

Zonnig einde veldcompetitie

20171014 E1 1 kleinNa de 64 doelpunten van de afgelopen twee wedstrijden, werd er door de E1 van FIQAS Aalsmeer een andere wedstrijd verwacht tegen Havas uit Almere. Havas staat in de middenmoot en kwam met een gemengd team van wat grotere kinderen. De wedstrijd werd gelukkig in een lekker najaarszonnetje gespeeld.

Lees meer...

GROOT verschil...

20171007 E1 kleinEr werd regen en wind voorspeld, maar gelukkig spelen ze in Volendam altijd in de zaal. Om 9.00 uur op zaterdagochtend, dat wel. Na een luid ‘Lang zal ze leven’ voor de jarige Arwin, werden de spelers van de E1 van FIQAS Aalsmeer op de foto gezet met hun tegenstanders, samen met scheidsrechter Leon van Schie. Dit ter gelegenheid van de Week van de Scheidsrechter.

Lees meer...