eye-of-the-tiger

Ongeslagen de kerstvakantie in

20171216 E1 kleinDe laatste wedstrijd van 2017 voor de E1 van FIQAS Aalsmeer was thuis tegen de meiden van KDO. Op het veld had dat team best indruk gemaakt, dus er werd met enige verwachting naar deze wedstrijd uitgekeken. Beide teams speelden ook goed, maar de doelpunten vielen in eerste instantie alleen maar in het voordeel van FIQAS Aalsmeer.

Lees meer...

Vijf uit vijf!

20171209 E1 1 kleinTeam E1 van FIQAS Aalsmeer had zaterdag 9 december een uitwedstrijd bij VOC in Sporthal Elzenhagen. Iedereen was ruim op tijd aanwezig en dus kon er lekker lang worden ingespeeld. De ballen gingen goed laag links en rechts langs de keeper. Nadat Paul nog even in goed Amsterdams te horen kreeg dat hij niet mocht helpen bij het ophangen van de verlaagde lat tijdens de shoot-outs van de F-wedstrijd voor ons, ging de wedstrijd van start.

Lees meer...

De derby van E1

20171202 E1 1 kleinOp het "veld" was met ruime cijfers gewonnen bij Volendam, dat toen met een heel groot team jongens speelde. Ditmaal kwamen ze met een kleiner team naar Aalsmeer, maar ook allemaal jongens. Het was al snel duidelijk dat er meer werd verwacht van de spelers van de E1 van FIQAS Aalsmeer. Dat lukte in de eerste helft maar matig.

Lees meer...

Feller en sneller

20171118 E1 4 kleinDe wedstrijd tegen Lotus werd door de E1 van FIQAS Aalsmeer met enige verwachting tegemoet gezien. Ze waren op het veld immers bovenaan geëindigd in de poule van de E2. Het werd echter snel duidelijk dat de E1 deze ochtend geen zware wedstrijd zou krijgen.

Lees meer...