eye-of-the-tiger

E1 begint met overwinning!

20170909 E1 3 kleinTeam E1 van FIQAS Aalsmeer bestaat dit jaar uit Arwen, Bonnie, Joy, Romana, Damian, Florian, Sam en Tobias. Even wennen voor coach Paul dat er nu ook meisjes meedoen! Vorige week konden we nog niet handballen, omdat de tegenstander geen compleet team had. Nu kon het wel, al was het op een nat veld met een gladde bal.

Lees meer...

Ballenactie van E1

Oranje met E1 kleinBegeleidster Sandra van de E1 van FIQAS Aalsmeer heeft op de site van Velux Handball meegedaan aan een foto actie: een leuke teamfoto doorsturen en om zo 12 ballen te winnen. Vorige week kwamen de ballen uit Denemarken aan! Dus ontstond het idee om met het Nederlands Team, dat toch in de Bloemhof was om te trainen, op de foto te gaan.

Lees meer...

Goed seizoen E1

Helaas werd de laatste wedstrijd tegen NEA niet meer gespeeld. Ondanks uitstel van de wedstrijddag naar een trainingsmiddag konden zij geen compleet team meer op de been krijgen. De reglementaire overwinning levert team E1 van FIQAS Aalsmeer de eerste plaats op in de voorjaarscompetitie. Het is sowieso een goed seizoen geweest.

Lees meer...

Nog een keer dubbele cijfers!

20170520 E1 1 kleinDe laatste uitwedstrijd van de E1 van FIQAS Aalsmeer was in Lelystad. Gezien de ranglijst werd geen moeilijke wedstrijd verwacht. Het werd "de mannen" tegen "de jongens" in de aangename ochtendzon. Net als vorige week hadden wij snel het doel gevonden en duurde het even voordat zij een doelpunt hadden gemaakt.

Lees meer...