eye-of-the-tiger

Indeling NK Beach

De jongens B1 van FIQAS Aalsmeer hebben zich geplaatst voor het NK Beach Handball dat op 8 en 9 juli a.s. wordt gespeeld op het Molecaten Park Flevostrand in Biddinghuizen. Inmiddels zijn de poule-indelingen bekend. Ze zijn ingedeeld in poule B, samen met Unitas, Jahn II en Sittardia. In de andere poule strijden AHV Swift, Borhave, Achilles en Olympia’89. De exacte speeltijden volgen binnenkort.                                                                                                                                                                                                                                                                     

Beachtoernooi bij Eksplosion'71 gewonnen!

20170610 beach actie 2 kleinNa een maand trainen op dinsdag en donderdag kon de Heren B-jeugd van FIQAS Aalsmeer eindelijk haar eerste beachhandbaltoernooi na het zaalseizoen spelen. Door de deelname van vier spelers aan Oranje U17 en een paar afzeggingen reden we met twee B1 spelers en twee C2 spelers richting Venlo, waar het team werd aangevuld met C1 spelers die daar hun toernooi ook speelden. Om 12.00 uur arriveerden we en zagen de meiden D hun wedstrijd winnen, dus de stemming zat er goed in.

Lees meer...

Nederlands Kampioen!

NK JB 1 kleinZaterdag 29 april speelde het NK voor B-jeugd zich af in de Sporthallen Zuid in Amsterdam. Nadat een week eerder de jongens C-jeugd van Aalsmeer al Nederlands Kampioen waren geworden, was iedereen benieuwd of de B-lichting dit kunststukje zou kunnen evenaren. Na een aangepaste trainingsweek (mede door Koningsdag) arriveerde het team om 9.00 uur in de sporthal.

Lees meer...

Jongens B naar NK zaalhandbal

De jongens B1 van FIQAS Aalsmeer hebben zich geplaatst voor het NK zaalhandbal voor B-jeugd dat a.s. zaterdag 29 april gespeeld wordt in de sporthallen Zuid in Amsterdam. FIQAS is ingedeeld in poule A, samen met Oliveo, Snelwiek in Hellas. In poule B strijden Hercules, DWS, WHC en Red-Rag/Tachos met elkaar om een finaleplaats.

Lees meer...