eye-of-the-tiger

Derde plaats op Herculestoernooi

Op 9 en 10 september werd in Den Haag voor de tweede keer het Herculestoernooi georganiseerd. De jongens B van FIQAS Aalsmeer waren in de poule ingedeeld bij Hellas, DWS en Olympia’89, waarbij de openingswedstrijd direct tegen de zwaarste tegenstander van het toernooi was. Na de winst op Hellas in Beek een week eerder, verheugden beide teams en publiek zich wederom op een mooie wedstrijd. En dat werd het ook. Deze twee ploegen zijn aan elkaar gewaagd en dat betekent per definitie een spannende strijd.

Lees meer...

Jongens B winnen Verjans toernooi

peterverjans winnaars 2Het traditionele openingstoernooi voor de B-jeugd is het Peter Verjans-toernooi in Beek. Normaal gesproken een sterk bezet toernooi dat als graadmeter kan worden gezien voor een deel van de zaalcompetitie. Het vernieuwde B-team van FIQAS Aalsmeer trad aan met Lars en Jeroen (nieuw), gastkeeper Timo en spelers uit de C- en B-jeugd.

Lees meer...

B-jeugd naar Peter Verjans toernooi

Peter Verjans 2015De jongens B van FIQAS Aalsmeer gaan komend weekend, 2/3 september, deelnemen aan het sterk bezette Peter Verjans toernooi in het Limburgse Beek. Ze zijn ingedeeld in een poule van vier en spelen op zaterdag tegen de jongens van Leidsche Rijn (om 9.45 uur), V&L (om 12.45 uur) en Sittardia (15.00 uur).

Lees meer...

Indeling NK Beach

De jongens B1 van FIQAS Aalsmeer hebben zich geplaatst voor het NK Beach Handball dat op 8 en 9 juli a.s. wordt gespeeld op het Molecaten Park Flevostrand in Biddinghuizen. Inmiddels zijn de poule-indelingen bekend. Ze zijn ingedeeld in poule B, samen met Unitas, Jahn II en Sittardia. In de andere poule strijden AHV Swift, Borhave, Achilles en Olympia’89. De exacte speeltijden volgen binnenkort.