eye-of-the-tiger

Met ruime cijfers gewonnen

20180107 JB1 1 kleinDe jongens B1 van FIQAS Aalsmeer hebben zondag 7 januari de eerste wedstrijd van dit jaar gespeeld en met ruime cijfers gewonnen van AHV Achilles/Olympia. De heren zijn op tijd vertrokken vanuit de Bloemhof om hun tegenstanders in Apeldoorn ontmoeten. De ruststand was 14-18 in het voordeel van FIQAS Aalsmeer. In de tweede helft hebben de mannen er nog een schepje bovenop gedaan.

Lees meer...

Hellastoernooi goede leerschool

logo HellasOp uitnodiging van Hellas speelde een mix van jongens A- en B-jeugd spelers een drietal wedstrijden op donderdag 4 januari in Den Haag. Zij speelden tegen Tongeren, Hellas en Belgie U18, welke op trainingsstage was in Nederland. De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen Tongeren. Het bleek een minder sterke tegenstander dan verwacht, want hier kenden de Aalsmeerders geen enkel probleem mee.

Lees meer...

Revanche op Volendam

Nadat de uitwedstrijd destijds wat gemakkelijk werd weggegeven door de jongens B1 van FIQAS Aalsmeer, was het op zondag 17 december tijd om dat te herstellen. Met een compleet team startte coach Mark v.d. Ban de wedstrijd om 11.15 uur. De eerste kans werd helaas gemist waarna Volendam kon scoren en de enige voorsprong 20 seconden mocht koesteren. Jeromy was op dreef en scoorde snel twee keer achter elkaar, gevolgd door Stan en Lars (uit de break).

Lees meer...

Topduel gewonnen!

De mannen van de B1 van FIQAS Aalsmeer moesten zondag 3 december aan de bak tegen de nummer één uit de competitie: Hellas. De wedstrijden tussen FIQAS en Hellas zijn altijd spannend omdat de mannen erg aan elkaar gewaagd zijn. Dat is al vaker bewezen, o.a. tijdens het BFC toernooi, waar de B1 pas in de verlenging van de finale de titel won. Een week later was Hellas echter weer de betere partij.

Lees meer...