eye-of-the-tiger

A1 doet goede zaken in Volendam

Zaterdagavond 18 november speelden de jongens A1 van FIQAS Aalsmeer voorafgaand aan de BeNe League wedstrijd Volendam-Sasja. Wai had het coach-stokje overgedragen aan Rene van Vuren vanwege zijn uitwedstrijd in België, dus compleet startten de mannen in de Opperdam. Volendam wilde deze wedstrijd graag winnen om de aansluiting met het bovenste deel te behouden, terwijl Aalsmeer bij winst de aansluiting in de top 4 kon maken. Volendam had zijn A-spelers uit de heren 2 voor deze wedstrijd teruggehaald, want een derby wil je natuurlijk graag winnen. Het ging dus ergens om!

Lees meer...

Overtuigende winst op Oliveo

Zondag 12 november traden de jongens A1 van FIQAS Aalsmeer aan tegen Oliveo. Het team uit Pijnacker stond een aantal plaatsen onder de Aalsmeerders, dus het was zaak om deze wedstrijd te winnen. Als voorwedstrijd van heren 1 (tegen Volendam) was hal 1 al volledig ingericht toen de wedstrijd werd aangefloten. Aalsmeer haalde er duidelijk inspiratie uit en binnen 5 minuten spelen was de stand al 4-0, waarbij de spetter van Niko tegen de onderkant van de lat een hele fijne was.

Lees meer...

Door het ijs gezakt tegen Tachos

Na het gelijke spel van een week eerder tegen ARBO Rotterdam trad de A1 van FIQAS Aalsmeer op zondag 5 november aan tegen de nummer twee, Tachos. De start was bijzonder matig waardoor Wai genoodzaakt was om na 8 minuten al een time out te nemen bij de stand 1-3. Net na de time out werd een strafworp op de paal gegooid, maar vanaf dat moment ging het wel stukken beter. Via 3-3 stoomde Aalsmeer door naar 8-4 na 15 minuten spelen.

Lees meer...

Punt verloren...

Een mooi affiche vooraf: de nummer 5 (FIQAS Aalsmeer) tegen de nummer 2 (ARBO Rotterdam) waarbij winst meteen de tweede plaats zou betekenen voor jongens A1 van Aalsmeer. Er was dan ook flink wat publiek op deze wedstrijd af gekomen en zij zagen een gelijk opgaande strijd: ARBO Rotterdam nam het voortouw met 0-2, maar Joris en Paul maakten de 2-2. Niko kreeg vanaf het begin een soort mandekking, waardoor Aalsmeer moeite had om haar eigen spel te spelen.

Lees meer...