eye-of-the-tiger

Vijfde plaats maximaal haalbare op NK

20170506 JA NK 1Na twee zeer succesvolle NK’s van de jongens C en B van FIQAS Aalsmeer was het op zaterdag 6 mei de taak aan de jongens A om ook een mooi resultaat neer te zetten. Om 9.00 uur meldden Niels, Seth, Glenn, Koen, Justin, Kaj, Ian, Lars, Don, Paul, Joris, Sven, Patrick, Niko en Zoë zich bij de entree van Sporthallen Zuid voor de poulewedstrijden tegen respectievelijk Sittardia, E&O en Swift Arnhem…

Lees meer...

A jongens spelen NK zaal

De jongens A van FIQAS Aalsmeer hebben zich geplaatst voor het NK zaalhandbal voor A-jeugd dat zaterdag 6 mei, gespeeld wordt in de sporthallen Zuid in Amsterdam. FIQAS is ingedeeld in poule A, samen met Swift Arnhem, E&O en Sittardia. In poule B strijden Red-Rag/Tachos, Hellas, Snelwiek en Quintus met elkaar om een finaleplaats.

Lees meer...

Eén doelpunt maakt t verschil...

JA Stammes 1 kleinWeekend 15/16 april 2017: een heel weekend handbal ! Een volle Bloemhof én een zeer sterk deelnemersveld bij de Heren A – jeugd. Van de acht deelnemers aan het NK A jeugd op 6 mei a.s. zijn er zes aanwezig tijdens het Jac Stammes Toernooi. Met dank aan de organisatie. De nummers 1 t/m 4 uit de jeugddivisie Noord - Hellas, E&O, Quintus en uiteraard FIQAS zélf - en uit de divisie Zuid de nummers 1 en 2: Swift Arnhem en Tachos Waalwijk. Een sterke selectie van Hercules A (speelden niet als team in jeugddivisie, maar als senioren) en een team van V&L maakten het deelnemersveld compleet. Door sommige coaches werd al opgemerkt dat dit toernooi eigenlijk het NK was!

Lees meer...

Doelpuntrijk slot!

20170402 JA1 2 kleinZondag 2 april: de laatste ’smaakt het lekkerst’! Althans dat wordt weleens gezegd als het om ‘drank’ gaat, maar daar gaat dit verslag niet over, natuurlijk… De A-jongens van FIQAS speelden voor het zaalseizoen 2016-2017 de laatste competitiewedstrijd, de twintigste van het seizoen, thuis tegen de “een-na-onderste” in de ranking: Fidelitas uit Amersfoort.

Lees meer...