eye-of-the-tiger

Eenvoudige overwinning A1

20170917 JA 3 kleinZondagmiddag 17 september stond voor de heren A1 van FIQAS Aalsmeer de uitwedstrijd tegen HV Rapiditas op het programma. Na een krappe twee uur kwamen we op tijd aan in Weert waar we om 14.15 uur startten met de wedstrijd. Door een paar blessures en afzeggingen, maar met toevoeging van Armando uit de B-jeugd, waren we met twee wissels, maar dat bleek deze wedstrijd geen probleem.

Lees meer...

E&O maatje te groot

Op 10 september trapten de A-jongens van FIQAS Aalsmeer en E&O in de Bloemhof af voor de eerste wedstrijd in de landelijke jeugddivisie. Spelen met hars, het kunnen nemen van time outs en geen NK aan het einde van het seizoen zijn de belangrijkste wijzigingen in deze competitie. De mannen uit Emmen waren groot en sterk en dat bleek in de eerste minuten wennen voor onze jongens. De 0-1 was dan ook een puur ‘krachtdoelpunt’ en daarmee was de toon gezet voor de hele wedstrijd: Aalsmeer op techniek, tactiek en snelheid en daar tegenover Emmen met kracht en snelheid.

Lees meer...

Leerzaam toernooi in Duitsland

20170827 JA kleinEind augustus speelde de jongens A-jeugd van FIQAS Aalsmeer in Emsdetten een weekend lang tegen gerenommeerde Duitse jeugdteams ter voorbereiding op de competitie in de landelijke jeugddivisie. Na een drietal weken voorbereiding in Nederland werd duidelijk dat Wai niet met het complete team kon afreizen: geblesseerden, andere teams, vakantie en deelname aan de seniorenteams noopten hem tot het afreizen met 1 wisselspeler en een aantal B-spelers.

Lees meer...

Vijfde plaats maximaal haalbare op NK

20170506 JA NK 1Na twee zeer succesvolle NK’s van de jongens C en B van FIQAS Aalsmeer was het op zaterdag 6 mei de taak aan de jongens A om ook een mooi resultaat neer te zetten. Om 9.00 uur meldden Niels, Seth, Glenn, Koen, Justin, Kaj, Ian, Lars, Don, Paul, Joris, Sven, Patrick, Niko en Zoë zich bij de entree van Sporthallen Zuid voor de poulewedstrijden tegen respectievelijk Sittardia, E&O en Swift Arnhem…

Lees meer...