eye-of-the-tiger

Dik gewonnen!

Aalsmeer Neerpelt QuintenZaterdagavond kregen de mannen van FIQAS Aalsmeer het Belgische Neerpelt op bezoek. Vooraf had de tegenstander één punt meer, dus bij winst konden de Aalsmeerders omhoog op de ranglijst. Het werd een heerlijke handbalavond met een sprankelend spelend FIQAS, waar het plezier en de passie van het spel af spatten.

Lees meer...

FIQAS C1: veel geleerd

20171015 MC1Vandaag is het dan zover. De eerste grote krachtmeting van het zaalseizoen voor de meiden van de C1 van FIQAS Aalsmeer staat op het programma: een uitwedstrijd tegen VOC. Op het veld, niet zo lang geleden, was het een gelijkspel geworden. Maar dat was buiten. Binnen is waar het echte handbal gespeeld wordt.

Lees meer...

Inzet niet beloond

portret SamenthaDit keer werd er door de dames van FIQAS Aalsmeer op zondagmiddag thuis om 13.55 uur gestart met de wedstrijd tegen de dames van Kwiek. Geen volle hal (het was buiten mooi weer: 22 graden), maar natuurlijk wel met onze echte, trouwe fans op de tribune, kon de wedstrijd beginnen.

Lees meer...

A1: team net te klein

20171015 MA1Met de mist nog boven de grond, vertrokken de meiden A1 van FIQAS Aalsmeer in alle vroegte op zondagochtend om 8.15 uur richting Kwintsheul om te spelen tegen Quintus. De wedstrijd begon met een onderschepping van Beau waardoor de keeper van Quintus meteen op scherp werd gezet.

Lees meer...

Subcategorieën