eye-of-the-tiger

FIQAS klimt naar plaats drie

Aalsmeer Bevo SamirZaterdagavond speelden de mannen van FIQAS Aalsmeer een uitwedstrijd in Panningen bij Herpertz/Bevo. Tegen die ploeg hadden ze nog iets goed te maken; de thuiswedstrijd, aan het begin van het seizoen, was immers met één punt verschil verloren. Ze verschenen dan ook zeer gemotiveerd op het veld en waren vanaf de eerste minuut goed bij de les. En, zoals dat hoort bij wedstrijden tussen Aalsmeer en Bevo, werd het duel op het scherpst van de snede afgewerkt.

Lees meer...

Dames winnen van Bentelo

20171209 DS LisaOok op papier moesten de dames van FIQAS Aalsmeer zaterdagavond 9 december kunnen winnen van de dames uit Bentelo. Die staan in de stand tot dan toe op een 13e plaats onder de damesselectie van Aalsmeer die 8e staat. We nemen in ieder geval het initiatief en openen de score. De dames van Bentelo weten ons echter in de eerste 10 minuten van de wedstrijd nog aardig te volgen…

Lees meer...

FIQAS 2 pakt punten

20171210 HS2 kleinNadat op zaterdagavond heren 1 uit had gespeeld bij Bevo in Panningen (én gewonnen), kwamen op zondag de reserves van Bevo naar de Bloemhof voor de wedstrijd tegen FIQAS 2. Dat zij er waren – en op tijd – is meer dan een compliment waard. Terwijl Nederland geteisterd werd door sneeuwval en het advies was om beter thuis te blijven, waren de mannen van Bevo 2 al ruim een uur voor de wedstijd in Aalsmeer aangekomen.

Lees meer...

Code geel en verlies in Heemskerk

20171210 MC1 1 kleinHet KNMI verwacht winterse omstandigheden: code geel met sneeuwval. Daar waar bij het voetbal de afgelastingen ons om de oren vliegen, wordt er vandaag natuurlijk gewoon gehandbald. De meiden C1 van FIQAS Aalsmeer reizen al vroeg af naar Heemskerk waar DSS op hen zal wachten. DSS presteert goed deze competitie met een 3e plek. We kunnen dus wel wat vuurwerk verwachten, maar met wat lef en brutaal spel kunnen we ook vandaag best weer eens mee doen.

Lees meer...

Subcategorieën