eye-of-the-tiger

Spannende strijd

20170916 HS1In de tweede speelronde van de BeNe League stonden de mannen van FIQAS Aalsmeer zaterdagavond voor het eerst voor het eigen publiek in de Bloemhof. Tegenstander was het noord Limburgse Herpertz/Bevo. Wedstrijden tussen beide teams zijn meestal erg spannend en dat was ook deze avond niet anders: de teams waren behoorlijk aan elkaar gewaagd!

Lees meer...

Beetje pech voor D1

20170916 D1 2Op zaterdagavond om 18 uur werd de D1 van FIQAS Aalsmeer in het Noord-Hollandse Breezand verwacht. De D1 had door de blessure van Cedric nog steeds een speler te kort, maar de D2 was zo vriendelijk om Carlijn met ons mee te laten spelen. De eerste helft gingen de teams aanvankelijk goed gelijk op, maar helaas kreeg Sven bij een stand van 4-4 last van zijn knie

Lees meer...

Nipt verlies FIQAS 2

20170917 HS2 kleinDit weekend was er weer een 'zogenaamd' tweeluik ófwel een 'dubbel' tussen de eerste- en tweede teams van FIQAS Aalsmeer en Herpertz/Bevo. Helaas de één thuis (heren 1) en heren 2 op zondag uit in Panningen. Na een goede reis traden de 'reserves' van FIQAS om 13.00 uur aan tegen de 'reserves' van Bevo.

Lees meer...

Eenvoudige winst A1

20170917 JA 3 kleinZondagmiddag 17 september stond voor de heren A1 van FIQAS Aalsmeer de uitwedstrijd tegen HV Rapiditas op het programma. Na een krappe twee uur kwamen we op tijd aan in Weert waar we om 14.15 uur startten met de wedstrijd. Door een paar blessures en afzeggingen, maar met toevoeging van Armando uit de B-jeugd, waren we met twee wissels, maar dat bleek deze wedstrijd geen probleem.

Lees meer...

Subcategorieën