eye-of-the-tiger

FIQAS naar Hasselt

Aalsmeer Hasselt TimNa een winterstop van vier weken pakken de mannen van FIQAS Aalsmeer vanavond hun competitie in de BeNe League weer op. Ze spelen uit bij Initia/Hasselt in België. Eerder in het seizoen wisten de Aalsmeerders de thuiswedstrijd met 33-27 te winnen (na een 14-14 stand bij rust).

Lees meer...

Dames maken het spannend

20180113 LianneWat een week hebben de dames van FIQAS Aalsmeer achter de rug… Eerst speelden ze op zondag 7 januari thuis tegen de dames van Eurobottle Voorwaarts (gewonnen), vervolgens op woensdagavond  de 10e  voor de beker, thuis tegen Havas (ook gewonnen, maar aan onze stand verplicht) en vervolgens op zaterdagavond weer thuis tegen de dames van PSV die steeds beter gaan spelen.

Lees meer...

Punten mee naar Aalsmeer

20180114 MC1Zondag 14 januari stond voor de meiden C1 van FIQAS Aalsmeer een oude bekende op het programma, maar nieuw in onze poule van dit jaar: Geel Zwart uit ’t Zand! Uur rijden, maar het vooruitzicht is dat dit een wedstrijd is die we zouden kunnen winnen. We hebben er zin in. De trainingen gingen goed deze week. De sfeer is goed. Uit de C2 hebben we Romy en Roos mee.

Lees meer...

Publiek bedankt D1

20180113 D1 1Zaterdag 13 januari reden de spelers van de D1 van FIQAS Aalsmeer met hun ouders door een mistig landschap naar Almere, voor een wedstrijd tegen de koploper. De thuiswedstrijd was met 5 punten verschil verloren, maar dat was de eerste wedstrijd van het zaalseizoen. Eens kijken of alle trainingsuren effect hebben gehad en of we het verschil kleiner kunnen maken.

Lees meer...

Subcategorieën