eye-of-the-tiger

E-teams zijn groeiende!

E4 2016 kleinEn toen was de vakantie voorbij en begon het hele handbal gebeuren weer voor de E jeugd! En wat voor een begin! Maandag stonden er 33 kinderen te popelen om onder leiding van Herman Schaap te trainen! Hier waren al weer 3 nieuwe kinderen bij die ook eens wilden kijken of handbal iets voor hen was! Het was allemaal weer een beetje onwennig met de bal, maar het plezier was duidelijk aanwezig. En in het weekend mochten alle E teams meteen starten.

20160903 E4 1 kleinHet waren allemaal nieuwe teams, dus best wel even wennen aan elkaar. Voor sommigen was het de eerste keer op een groot veld. De E1 onder leiding van Paul en Sandra kwam in actie tegen Westlandia, een team dat een bekende coach had: Thomas Obbens, de nieuwe coach/trainer van dames 1 van FIQAS Aalsmeer. Het waren de mannen van Aalsmeer tegen de meiden van Westlandia, een leuke wedstrijd die gelijk eindigde: 13-13. De E2 onder leiding van Jacco en Roland (die kon deze dag even niet) mocht de eerste wedstrijd op bezoek bij Havas. Het enige gemengde team van de E jeugd. De jongens en meiden moesten even aan elkaar wennen, maar kwamen later goed op dreef, de tweede helft werd gewonnen, maar de einduitslag van 10-8 in het voordeel van Havas.

Bij de E3 onder leiding van Kim en Coleta speelden veel kinderen voor het eerst op het grote veld bij Lotus. Volgens de coaches was de stijgende lijn zeker te zien. Het 22-1 verlies was jammer, maar het plezier was er niet minder om gelukkig! En zondagmorgen vroeg mocht de E4 onder leiding van Ingrid en Miranda (Jeroen zat even in het buitenland) starten bij Lotus. Ook hier werd van beide kanten even onwennig gespeeld, maar heel goed verdedigd! De einduitslag was 3-2 in het voordeel van FIQAS Aalsmeer. De groep is nog steeds groeiende, 30 kids en na 1 week al 5 kinderen die komen kijken of ze handbal ook leuk vinden. We kunnen hier dus best nog wat hulp gebruiken. Moet je voor school nog punten halen door stage te lopen? Neem contact op met Miranda Kooij: mirandagrebe@yahoo.com en zij kan je verder helpen.