eye-of-the-tiger

Vier bekers mee naar Aalsmeer

Vijf teams van FIQAS Aalsmeer speelden zaterdag 11 juni op het jeugdtoernooi van Westsite in Amsterdam. Drie daarvan waren E-jeugd-teams. Niet helemaal compleet, maar door onderling invallen kon iedereen drie veldwedstrijden en een beachwedstrijd spelen. Gelukkig stopte de lichte regen aan het einde van de ochtend en kon er 's middags lekker worden gehandbald. De organisatie had bedacht dat het thema ‘Jungle’ zou zijn.

Lees meer...

E2 en E1 zijn er klaar voor

20150822 E 2Zaterdag 22 augustus konden de E1 en E2 van FIQAS Aalsmeer in stralend weer vast wat wedstrijdervaring opdoen met de nieuwe regels tijdens het jaarlijkse veldtoernooi bij Legmeervogels in Uithoorn. De E2 moest al vroeg in de ochtend beginnen. Helaas kon niet het hele team meedoen:

Lees meer...

E2 sluit competitie in stijl af

Zaterdag 25 april vond de laatste competitiewedstrijd van het seizoen al plaats voor de E2 van FIQAS Aalsmeer. Maar dat werd wel een spannende, namelijk tegen de E1 van Lotus. Van dit team had Aalsmeer in het najaar buiten verloren en in de zaal 1 keer verloren en 1 keer gewonnen. Ook ging de strijd om het zaalkampioenschap tussen deze twee teams, wat uiteindelijk in het voordeel van Aalsmeer uitpakte. We konden ons dus voorstellen dat de spelers uit Hoofddorp uit waren op revanche.

Lees meer...

Havas iets sterker dan E2

Afgelopen weekend vertrok de E2 van FIQAS Aalsmeer, aangevuld met Lars, opnieuw naar Flevoland, nu naar Almere, om tegen Havas te spelen. In het najaar op het veld was dit E1 meidenteam sterker, in de zaal was gewonnen van de E2 van Havas. Het was dus niet helemaal duidelijk of er overlap was tussen de teams, maar… het kon nog wel eens spannend worden.

Lees meer...