eye-of-the-tiger

Goed seizoen E1

Helaas werd de laatste wedstrijd tegen NEA niet meer gespeeld. Ondanks uitstel van de wedstrijddag naar een trainingsmiddag konden zij geen compleet team meer op de been krijgen. De reglementaire overwinning levert team E1 van FIQAS Aalsmeer de eerste plaats op in de voorjaarscompetitie. Het is sowieso een goed seizoen geweest.

In de najaarscompetitie was team E1 ingedeeld in een pittige Haagse poule, waar ze na zeven wedstrijden een keurige tweede plaats bezetten. Achter Oliveo, maar vóór gerenommeerde verenigingen als Hellas, Hercules, Quintus en Velo. In de zaalcompetitie waren de jongens juist ingedeeld in een Noord-Hollandse poule. Ook nu met flinke tegenstand met om en om winst- en verliespartijen. Er was groei en ontwikkeling te zien, wat aan het einde leidde tot een aantal overwinningen. Met als resultaat een vijfde plaats. In totaal werden er 486 doelpunten gemaakt in 28 wedstrijden en werden er slechts 364 tegendoelpunten genoteerd.

Op Sam en Tobias na gaan de jongens nu door naar de D. Ze zijn er klaar voor! Bedankt Paul en Sandra voor de coaching en begeleiding. En alvast een prettige vakantie allemaal.