eye-of-the-tiger

Zonnig einde veldcompetitie

20171014 E1 1 kleinNa de 64 doelpunten van de afgelopen twee wedstrijden, werd er door de E1 van FIQAS Aalsmeer een andere wedstrijd verwacht tegen Havas uit Almere. Havas staat in de middenmoot en kwam met een gemengd team van wat grotere kinderen. De wedstrijd werd gelukkig in een lekker najaarszonnetje gespeeld.

Lees meer...

GROOT verschil...

20171007 E1 kleinEr werd regen en wind voorspeld, maar gelukkig spelen ze in Volendam altijd in de zaal. Om 9.00 uur op zaterdagochtend, dat wel. Na een luid ‘Lang zal ze leven’ voor de jarige Arwin, werden de spelers van de E1 van FIQAS Aalsmeer op de foto gezet met hun tegenstanders, samen met scheidsrechter Leon van Schie. Dit ter gelegenheid van de Week van de Scheidsrechter.

Lees meer...

FIQAS E1 veel sterker

20170930 Zeeburg E1Met ditmaal Jacco en Leo als coaches ging team E1 van FIQAS Aalsmeer op bezoek bij Zeeburg in Diemen. Nog steeds zonder Romana, die herstellende is van een knieblessure, werd er geen moeilijke wedstrijd verwacht gezien de stand en de uitslagen. Er werd besloten om direct maar te starten zonder doelverlager in ons doel. Dat hielp, want na de 1-0 en 2-0 van Bonnie vanaf de cirkel,

Lees meer...

E1 begint met overwinning!

20170909 E1 3 kleinTeam E1 van FIQAS Aalsmeer bestaat dit jaar uit Arwen, Bonnie, Joy, Romana, Damian, Florian, Sam en Tobias. Even wennen voor coach Paul dat er nu ook meisjes meedoen! Vorige week konden we nog niet handballen, omdat de tegenstander geen compleet team had. Nu kon het wel, al was het op een nat veld met een gladde bal.

Lees meer...