eye-of-the-tiger

Gevochten als tijgers

Voor de meiden C2 van FIQAS Aalsmeer stond zaterdag 11 november de uitwedstrijd tegen de Legmeervogels op het programma. Vooraf gezien een spannende pot omdat een aantal speelsters het gaat opnemen tegen klasgenoten of vriendinnen. FIQAS, inmiddels versterkt met Rozemarijn (Roos), die overgekomen is van KDO, begint vanaf het eerste fluitsignaal in hoog tempo aan de wedstrijd. Legmeervogels opent echter de score en in de daarop volgende aanval trekt Suze de stand weer gelijk. De teams zijn duidelijk aan elkaar gewaagd en geven elkaar niets cadeau. Er wordt gevochten voor iedere bal op het scherpst van de snede.

Lees meer...

Lekker gespeeld en gewonnen

Zondag 15 oktober, de laatste buitenwedstrijd van de meiden C2. We spelen uit bij Lotus in Hoofddorp en de meiden zijn er op gebrand om te winnen. Aan het weer zal het niet liggen: een stralend blauwe lucht, de zon schijnt en de temperatuur is zomers. Veel beter dan de wedstrijd van vorige week toen de regen met bakken uit de hemel kwam. Helaas zijn Susan en Kymany geblesseerd maar gelukkig kwam Quinty uit de D1 ons versterken.

Lees meer...

Meiden C2 geven niet op!

20171007 C2 kleinZaterdag 7 oktober, de herfst heeft z’n intrede gedaan. Het werd kort warmlopen en snel wisselen voor de meiden van de C2, zodat iedereen zo warm mogelijk bleef. Een verslag van Marieke over hun wedstrijd tegen Vriendschap/TOB: “Lavanya was de aanvoerster. De start was moeizaam, vele schoten op doel werden gemist. Door de regen waren de bal en het veld erg glad, waardoor het geen echte handbalwedstrijd kon worden.

Lees meer...

Alles klopt bij C2

Op zondag 1 oktober speelden de meiden C2 van FIQAS Aalsmeer een uitwedstrijd bij KDO in de Kwakel. Een verslag: “15:10 uur begin van de wedstrijd…

1e helft - Met een compleet team begon de wedstrijd wat stroefjes. Maar na 8 minuten scoorde FIQAS het 1e doelpunt en kwamen de meiden op gang. KDO kwam echter gelijk terug met een tegendoelpunt en zo bleef het de volgende 15 minuten gelijk op gaan. In de verdediging moest er een tandje bij gezet worden om KDO op afstand te houden. Nadat het 9-9 was geworden kwamen de tijgerinnen pas echt goed op dreef,

Lees meer...