eye-of-the-tiger

Meiden C2 lekker op dreef

20170916 C2
De meiden C2 van FIQAS Aalsmeer mochten zaterdag weer spelen, en lekker thuis. Nou ja lekker… Ze hebben het weer niet droog gehouden. Havas uit Almere kwam naar Aalsmeer toe, dus die meiden en ouders hadden een stukje te rijden. Helaas was Lindsay geblesseerd, dus zij hield de stand bij. We hopen dat je gauw hersteld bent.

Lees meer...

C2: prima resultaat

De meiden van de C2 speelden uit bij DSOV. Jodi (de zus van Suze) maakte een verslag: “De tweede wedstrijd van het seizoen stond gepland op zondag 10 september. Zomaar de eerste uitwedstrijd, meteen na de pramenrace. Dat viel niet helemaal mee voor de coach. Ze moesten uit spelen in Vijfhuizen. Het dreigde te gaan regenen, maar dat viel gelukkig mee en de zon gaat zelfs schijnen!

Lees meer...

Super start meiden C2

20170902 MC2Afgelopen weekend zijn de meiden van de C2 van FIQAS Aalsmeer weer begonnen aan een nieuw seizoen, mét een nieuwe ploeg: de keepsters Suzanne en Rachelle en Kymani, Lavanya, Suze, Noa, Lindsey, Joyce, Fleur en Romy op het veld. Ze hebben nog niet allemaal kunnen trainen, doordat sommigen nog op vakantie waren, maar met de wedstrijd waren ze compleet!

Lees meer...

Jeugd naar Duitsland

logo VerlerHet komende Pinksterweekend, 23 en 24 mei, gaat een grote groep FIQAS jeugd naar het Duitse Verl om daar aan het toernooi om de Verler Cup deel te nemen: vrijdagmiddag om 15.30 verzamelt de groep bij de Bloemhof, waarna de bus om 16.00 uur richting Duitsland vertrekt.

Lees meer...