eye-of-the-tiger

Gelijkspel voelt als overwinning

20171111 C1 1 kleinAalsmeer, de Bloemhof, vrijdagavond. Laatste training voor de wedstrijd tegen Sport en Wilskracht. De dames uit Nibbixwoud zijn traditiegetrouw sterk en gelden voor deze lichting C1 meiden toch als een soort ‘angstgegner’. De generale repetitie loopt voor geen meter, dus alle tekenen staan op rood. Het kan wel eens heel lastig gaan worden, of … toch? Zaterdagochtend.

Lees meer...

Het gaat elke week beter

20171105 MC1 kleinOp zondag 5 november stond voor de meiden C1 van FIQAS Aalsmeer een uitwedstrijd bij  Hellas op het programma. De dames zijn voorbereid: Hellas staat in de top 3. Ze hebben zware wedstrijden gehad tot nu toe, maar dit wordt gezien als de overtreffende trap. We trainen hard op situaties waar we in vorige wedstrijden moeite mee hadden, dus we zullen zien. Vandaag kunnen we beschikken over Romy en Lindsay uit de C2.

Lees meer...

C1 gaat live!

20171028 C1Elke week weer, elke wedstrijd weer, elke training weer: het beste uit jezelf naar boven halen. Dat was de les van vorige week voor de meiden C1 van FIQAS Aalsmeer. Alleen dan kan je meekomen op dit niveau. Top van Nederland. Hoger spelen als dit kan niet. De tegenstander van zaterdag 28 oktober was Veneco/VELO uit Wateringen, het Westland.

Lees meer...

Een Zappert in Breezand

20171022 MC1 kleinZondag 22 oktober speelden de meiden C1 van FIQAS Aalsmeer uit bij ZAP. Een verslag: “Hoge verwachtingen vandaag. ZAP Breezand, moet kunnen, Quintus, SEW, VOC. .. die zijn sterk. Maar ZAP… dat is waar Nederland ophoudt te bestaan, daar waar Scandinavië begint. We zijn ruim op tijd, ruim voordat de tegenstander zich op het veld begeeft lopen wij al warm.

Lees meer...