eye-of-the-tiger

Net niet tegen VOC... maar trots!

20180121 MC1 1 kleinHet team van de meiden C1 van FIQAS Aalsmeer was weer compleet, altijd lekker als je tegen VOC moet. Kan dat nooit een excuus zijn. VOC is voor onze meiden een lastige tegenstander, althans zo voelen ze dat: veel respect, terwijl we zelf toch ook een heel aardig potje kunnen handballen. Schroom van je afzetten en gewoon voor de overwinning gaan. Brutaler zijn, met bluf spelen. En dat werkt.

Lees meer...

C1 neemt punten mee naar Aalsmeer

20180114 MC1Zondag 14 januari stond voor de meiden C1 van FIQAS Aalsmeer een oude bekende op het programma, maar nieuw in onze poule van dit jaar: Geel Zwart uit ’t Zand! Uur rijden, maar het vooruitzicht is dat dit een wedstrijd is die we zouden kunnen winnen. We hebben er zin in. De trainingen gingen goed deze week. De sfeer is goed. Uit de C2 hebben we Romy en Roos mee.

Lees meer...

Rommelige wedstrijd C1 eindigt gelijk

20171219 inloopshirtsOp 19 december moesten de meiden C1 van FIQAS Aalsmeer een wedstrijd spelen. Een doordeweekse avond… snel, druk, allemaal net op tijd in de Bloemhof. Danila en Renée zijn helaas nog geblesseerd. Van de C2 hebben we versterking van Roos, Lindsay, Suze en Fleur. Er staat de dames trouwens een aangename verrassing te wachten: ze krijgen inloopshirts, mooi rood. Ze zijn er blij mee. Dank aan de sponsoren!

Lees meer...

Code geel en het verlies in Heemskerk

20171210 MC1 1 kleinHet KNMI verwacht winterse omstandigheden: code geel met sneeuwval. Daar waar bij het voetbal de afgelastingen ons om de oren vliegen, wordt er vandaag natuurlijk gewoon gehandbald. De meiden C1 van FIQAS Aalsmeer reizen al vroeg af naar Heemskerk waar DSS op hen zal wachten. DSS presteert goed deze competitie met een 3e plek. We kunnen dus wel wat vuurwerk verwachten, maar met wat lef en brutaal spel kunnen we ook vandaag best weer eens mee doen.

Lees meer...