eye-of-the-tiger

Meiden C1 ongeslagen kampioen!

MC 1 Kampioen Zaal 2 klein14 Wedstrijden, 28 punten, geen puntverlies en een doelsaldo van + 143, een gemiddelde score van meer dan 26 doelpunten per wedstrijd! Dat mogen met recht mooie en zelden vertoonde cijfers genoemd worden. Meiden C1 draait een top (zaal)seizoen en is meer dan terecht kampioen geworden! Zaterdag 25 maart was de laatste wedstrijd van het seizoen tegen NEA uit Ouderkerk.

Lees meer...

C1 zet kroon op het werk!

20170321 MC1Afgelopen zondag stond de wedstrijd op het programma waar zo lang naar was uitgekeken. Het hele seizoen al staan de meiden C1 bovenaan in de poule en vandaag kon er tegen een geduchte tegenstander, Leidsche Rijn, de kroon op het werk worden gezet door de 13e overwinning op rij te boeken en daarmee officieel de titel binnen te slepen. Maar dat de meiden uit Vleuten niet waren gekomen om te verliezen, was direct duidelijk.

Lees meer...

Meiden C1 op weg naar de titel?

Prachtige cijfers laten de meiden C tot nu toe zien in de zaalcompetitie: 10 wedstrijden, 20 punten en een gemiddeld aantal doelpunten van bijna 25 per wedstrijd! Het is dan ook de hoogste tijd dat we hier iets over schrijven want dit mag toch niet onopgemerkt blijven. Zaterdag 28 januari moesten de meiden aantreden tegen het fysiek sterke Havas uit Almere. Een verslag: “De heenwedstrijd was een heel lastige voor onze meiden maar werd uiteindelijk met 3 punten verschil gewonnen. Opvallend was dat die wedstrijd, toen met interim coach Claudia op de bank, zeer hard was en werd ontsierd door niet altijd fair spel. Op karakter en techniek werden de punten toen binnengehaald.

Lees meer...

Meiden C en B2 genoten in Verl

MC1 Verl 1Tijdens het Pinksterweekend hebben de meiden C1 en B2 van FIQAS Aalsmeer meegedaan aan het jeugdtoernooi in Verl. Er werd door de dames gestreden voor elke meter en de B2 moest helaas haar meerdere erkennen in de sterke tegenstanders die in hogere klassen spelen. Geen schande en erg leerzaam voor de meiden, want wat hebben ze gestreden!

Lees meer...