eye-of-the-tiger

D1 trein weer lekker op stoom

Afgelopen zaterdag vertrok de D1 van FIQAS Aalsmeer al vroeg naar Flevoland om een wedstrijd tegen de D2 van Havas te spelen. De D1 van deze vereniging zit in dezelfde poule, daarvan was enkele weken geleden net verloren. Erik was als coach verhinderd en werd vervangen door Eva. Esmee ging mee als extra speler. Zowel voor als na de wedstrijd was het in de kleedkamer een gezellige boel met vrolijke dansjes (het bijbehorende filmpje is op verzoek te bekijken) en er werd al geopperd dat de dansers ingezet zouden kunnen worden als cheerleaders bij de heren 1 wedstrijden. Op het moment dat de zaal betreden werd, was iedereen echter weer serieus, werd er goed warm gelopen en ingeschoten.

Lees meer...

Klinkende overwinning

20171202 D1 3In een goed gevulde zaal 2 van de Bloemhof mocht de D1 van FIQAS Aalsmeer eindelijk weer een thuiswedstrijd spelen. De tegenstander was de D1 van Zeeburg die, omdat hun D2 ook in Aalsmeer moest spelen, ook de nodige supporters mee hadden genomen. Het team bestond vandaag uit Sjors, Max, Quinty, Lisa, Cedric, Koen, Sven en Lars.

Lees meer...

Gaan voor elke bal!

D1 tegen Leidsche Rijn 25 nov. 2017Na een wedstrijdvrij weekend stond er aan het eind van zaterdag 25 november voor de D1 een uitwedstrijd in Vleuten op het programma. Het was voor sommigen even zoeken om de ingang van de sporthal, verstopt in een school, te vinden, maar uiteindelijk konden voor het eerst sinds lange tijd alle spelers meedoen (hoewel Sven nog niet de maximale tijd mocht spelen).

Lees meer...

Snelheid zit er goed in

Na een competitievrij weekend voor de D1 van FIQAS Aalsmeer, was er op zaterdag 11 november een wedstrijd om de hoek, bij Legmeervogels in Uithoorn. Voor ons speelden de D3 en de D2 en later op de avond moesten ook de meiden van de C2 nog spelen tegen de Uithoornse club, dus het was een gezellige boel in de Scheg.

Lees meer...