eye-of-the-tiger

Toppers in de prut!

20170618 D1 prut 3 kleinVaderdag 2017. Tropische temperaturen worden er voorspeld. De meiden van de FIQAS D1 zijn naar elkaar toe gegroeid dit seizoen. Er is een teamspirit ontstaan en dat willen ze zo lang mogelijk vasthouden. Veldkampioen in de voorjaarscompetitie, toernooi in Duitsland was super, Beach handbal in Venlo ook en vandaag staat de prutrace

Lees meer...

D meiden nemen beker mee uit Duitsland

D meiden Pinkster 2 kleinNa 5 maanden van voorbereiding is het eindelijk zo ver! Onze D dames (de D1 aangevuld met Fleur en Quinty) gaan meedoen met het Ruhr-Cup toernooi. Kymani is gelukkig ook weer fit na een knieblessure. FIQAS is er vaker geweest, en naar wat we ervan weten belooft het een mooi, maar lastig toernooi te worden. Onze dames worden ingeschreven als Weiblich C, in “net Nederlands”: dames C.

Lees meer...

Ongeslagen kampioen!

20170527 D1 kampioenWe gaan even terug naar september 2016. De herfst ligt nog voor ons. Nieuwe indeling van teams: D1 bestaat dit jaar volledig uit meiden en er is goede begeleiding vanuit de vereniging. Hier handbalt de toekomst, dit zijn de talenten. Nu: zaterdagochtend 27 mei 2017. De dag van de waarheid. Ongeslagen kampioen worden op het veld.

Lees meer...

D1 wint op wilskracht!

20170521 D1 kleinHillegom, daar waren we nog niet eerder geweest. Voor de Hoofddorpers bijna een thuiswedstrijd, nou ja, als je weet hoe je moet rijden, dan. Want als er een belangrijke weg is afgesloten en je geen idee hebt hoe je bij de sportvelden moet komen, is het nog niet zo eenvoudig. We hadden er allemaal last van, maar gelukkig waren we op tijd.

Lees meer...