eye-of-the-tiger

Meiden B in het nieuw!

20150927 MB nieuw jasje kleinDe meiden B van FIQAS Aalsmeer zijn al helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Hoe kan het ook anders, want ze zijn prachtig in het nieuw gestoken. Dankzij hun sponsors Hilverda de Boer en Athlon hebben ze een compleet nieuwe wedstrijd outfit. Als dat geen voorbode is voor succes… Met dank aan de sponsors, uiteraard!!

Nieuwe tassen!

MB1 nieuwe tassen kleinDe meiden B1 van FIQAS Aalsmeer hebben voor het nieuwe seizoen vast mooie tassen gekregen. Dit mede dankzij sponsor MTP Supplies, die hieraan een stevige bijdrage heeft geleverd. Het team wil MTP Supplies dan ook hartelijk danken voor hun prachtige nieuwe tassen!

Lees meer...

B1 mist te veel kansen

Op zaterdagavond 14 maart traden de meiden B1 van FIQAS Aalsmeer aan tegen VELO in Wateringen. VELO blijkt de laatste jaren een lastige tegenstander te zijn en ook deze avond kregen de meiden uit Aalsmeer geen grip op de watervlugge tegenstanders. Na 9 minuten spelen stond het 3-0 voor VELO, mede door missers van Aalsmeer.

Lees meer...

Mooie overwinning

Hoewel Hellas in de B1 jeugddivisie poule onderaan staat en de meiden B1 vorige keer bij Hellas ook wonnen, was het natuurlijk wel zaak om ook deze wedstrijd ook goed te presteren. Ze hadden er in ieder geval weer zin in!

Lees meer...