eye-of-the-tiger

Team A1 net te klein

20171015 MA1Met de mist nog boven de grond, vertrokken de meiden A1 van FIQAS Aalsmeer in alle vroegte op zondagochtend om 8.15 uur richting Kwintsheul om te spelen tegen Quintus. De wedstrijd begon met een onderschepping van Beau waardoor de keeper van Quintus meteen op scherp werd gezet.

Lees meer...

A1: spannende seizoenopening!

20171008 MA1 kleinDe eerste competitiewedstrijd van het seizoen speelden de dames A1 van FIQAS Aalsmeer thuis tegen NEA. Het beloofde een lastige wedstrijd te worden en… dat werd het ook. FIQAS kwam met 1-0 voor maar NEA maakte al snel een tegendoelpunt. De Aalsmeerse meiden hadden moeite om door de verdediging van NEA te komen, maar met een mooi schot in de kruising wist Aimee het 2-1 te maken.

Lees meer...

Trots op Marit

Marit wint EKFIQAS Aalsmeer speelster Marit van Ede is met de Nationale Beach Handball Selectie Dames U17 Europees kampioen geworden in Zagreb. De finale tussen Oranje en Portugal was ongelooflijk spannend en werd pas in de allerlaatste seconde – in Nederlands voordeel – beslist. Marit had een belangrijk aandeel in de zege, want in finalewedstrijd scoorde zij de meeste punten: zes! Gefeliciteerd: FIQAS Aalsmeer is trots op deze kanjer! Later in de zomer speelt Marit met Oranje ook nog het WK op Mauritius.

Flitsende start niet genoeg

Zondag 12 februari traden de dames A1 van FIQAS Aalsmeer aan tegen de koploper van de jeugddivisie, VOC. Op papier de nummer 1 tegen 7, maar daar was de eerste 20 minuten weinig van te merken. Aalsmeer startte uitstekend, kwam met 4-1 voor en was vooral verdedigend goed op orde. Aanvallend werd er nog wat gemist waardoor er geen groter verschil optrad. VOC had moeite om het scorende vermogen te vinden, maar na 10 minuten begon het beter te lopen bij de Amsterdammers. Dit resulteerde in een 5-4 voorsprong en later in een 8-7 na 20 minuten spelen.

Lees meer...